Loreen avslöjar sin hemliga kärlek – har varit ihop i tre år

Loreen avslöjar sin hemliga kärlek – har varit ihop i tre år

Loreen slog igenom i Idol 2004.

2011 tävlade hon för första gången i "Melodifestivalen" med låten "My heart is refusing me". Låten kom till andra chansen men inte längre.

Bättre lycka hade hon året därpå med låten "Euforia" som hon vann med. Dessutom lyckades hon vinna hela Eurovision song contest med bidraget!

2017 ställde hon upp i "Melodifestivalen" igen med låten "Statements" som kom till andra chansen men Loreen hyllades ändå för sitt snygga scenframträdande.

Loreen på Polar music awards 2017.

Artisten Loreen, 33, är inte den som brukar prata om sitt kärleksliv offentligt. Åtminstone inte vem som hon håller kär.

I våras berättade förvisso Loreen i “Reneés brygga” att hon har ett funktionellt sexliv, men att hon inte väljer partner efter kön.

– Många är så fokuserade på sexet, det sexuella. Kärlek är så mycket mer. Jag brukar säga att ”Kärlek är där man finner det” men ”gör det dig bisexuell?”. Ja, faktiskt, då får jag väl säga att jag är det, helt enkelt.

Under fredagen gästade Loreen radiokanalen P5 Stockholm och gjorde ett ytterst ovanligt uttalande om sitt privatliv. I samband med att hon fick frågan om hon fortfarande är gift med jobbet, eller om det är dags att stadga sig med en människa, svarade hon:

– Ja jag är gift med mitt jobb, eller vi är samboendes. Om jag träffar någon? Ja jag träffar någon. Så här mycket har jag inte… jag känner mig trygg bland er.

Programledaren Titti Schultz såg sin chans att ställa fler frågor om den mystiska “någon” som fångat Loreens hjärta, och överraskande nog fick hon flera svar på sina frågor. Bland annat om hur länge de träffats.

– Nja, nej. Kanske inte så länge. Det beror på. Mina relationer snittar ju på 2,5 år. Men nu kanske det blir tre år. Men vi är inte inne på tredje året.

Det verkar dock inte vara en dans på rosor och eufori att dejta Loreen, hon beskriver sig som oromantisk och smått komplicerad som flickvän.

– Relationer är väl alltid komplicerade, framför allt om man hänger med en kreatör och då menar jag att det är jag som är kreatör. Det går upp och ner. Det är jag som ställer till det. Men han är lite mer down to earth än vad jag är, säger Loreen.

Hon avslutar dessutom med en beskrivning av sin kärlek som hon redan på förhand vet att den berörda inte kommer hylla henne för:

– Ska jag vara helt ärlig är han faktiskt… det här kommer han inte gilla, men en bondlurk.

Bondlurk eller ej, stort grattis till kärleken Loreen önskar vi på Hänt!

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN