LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolas härliga video på dottern Zoe, 8, gör succé: "Sådan mor, sådan dotter"

10 apr, 2018 
AvStina Dahlgren
Carola Häggkvist dotter Zoe hyllas efter sin dansshow. I filmen på sångerskans Instagram syns hon shuffla, gå ner i spagat och göra höga bensparkar. Hyllningarna trillar nu in från häpna följare.
Annons

2012 adopterade Carola Häggkvist, 51, dottern Zoe, 8. Hon hade då länge drömt om att skaffa ett syskon till sonen Amadeus Søgaard, idag 20. Sedan dess har hon flitigt delat med sig av bilder på dottern på sociala medier, till följarnas förtjusning. För några år sedan sjöng Zoe med sin mamma på TV4:s humorgala och blev då hyllad för sin talang.

Nu har hon gjort det igen. På Instagram har sångerskan delat med sig av en film där Zoe dansar till ”Enough is enough”, en låt med Carola själv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”’Shuffle-split’ utav Zoe som gick igång i köket innan middagsbestyren då vi började spisa ‘gamla cd’s’ som jag fortfarande har hemma! (Skönt att påminna sig om det man faktiskt redan levererat och alla minnen kring det.)” skriver Carola under filmen.

Zoe gör höga bensparkar, går ner i spagat och lyckas med det svåra konststycket att shuffla, en dansform som Samir Badran och Viktor Frisk använde sig utav i årets Melodifestival.

Annons

Kommentarsfältet svämmar nu över av ovationer.

Vilken talang och fantastisk dans! Jag slås av tanken att ni måste vara skapta till att vara mor och dotter. Så vackert.

Men dra mig baklänges vilket lyckospritter den lilla tjejen har/känner.

Vad må de bliva av den tösen.? Jag tror det blir showbiz… like her mother! Queen Zoe!

Framtida yrke som bakgrundsdansare , hon har ju det i sig

Sådan mor sådan dotter

Carola tackar för alla fina kommentarer och kan inte annan än att stämma in i hyllningarna.

hi hi javisst är hon duktig. HURRA & Tack alla!” skriver hon.

Carola är sedan drygt tre år tillbaka tillsammans med musikern Jimmy Källqvist. Nyligen flyttade de in i ett lyxhus i Steninge Slottsby, Sigtuna. De har även köpt ett hus i Sydafrika, där Zoe ursprungligen kommer ifrån, eftersom att Carola tyckte det var viktigt att dottern fick ett liv även där.

Foto: Instagram, IBL

Annons