LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carolas ex syns ihop med kändiskvinnan – närgångna bilden

27 mar, 2024 
Carola Häggkvists ex Jimmy Källqvist har fångats på bild med kända tv-profilen.
Se här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Niklas Strömstedt och Lisa Nilssons okända relation: ”Sinnessjuk hjärnhalva”Brand logo
Niklas Strömstedt och Lisa Nilssons okända relation: ”Sinnessjuk hjärnhalva”

Det var under 2019 som Carola Häggkvist gick ut med att hon var singel igen efter fem år med musikern Jimmy Källqvist.

Trots separationen har ex-paret verkat förblivit goda vänner – samt husägare! De köpte nämligen ett hus i Sydafrika tillsammans 2017 som de fortsatt äga ihop även efter uppbrottet. Detta innebär att de ibland är sambos – när de båda vill vara i varmare breddgrader samtidigt. Till exempel firade ex-paret ett nyår i huset tillsammans för några år sedan:

"Vi har det kul Jimmy & jag tillsammans med Zoe som tycker det är så värdefullt att se oss 2 tillsammans. Det gör vi gärna för inte bara hennes skull men för att vi har kul ihop och känner varann bra! Nu börjar en ny fas i livet som vänner och det känns bra! När man verkligen önskar det bästa för varann", skrev Carola då på Instagram.

Kändiskvinnan syns tätt intill Jimmy – Carolas ord om relationen

Ja, Jimmy och Carola är med andra ord fina vänner. En vän till Carola är även kändiskvinnan Doreen Månsson.

Annons

Doreen har haft en lång tv-karriär. Det hela började när hon var programledare för barnprogrammet Bolibompa. Sedan ledde Doreen Idol halvtid och Idol eftersnack tillsammans med Hannah Graaf.

Utöver det har hon även haft sin egna pratshow, Doreen 21.30 och hon har även bland annat varit programledare för Världens barn-galan.

Idag syns Doreen fortfarande i tv då och då – och hon har även en egen PR-byrå! Men det är inte i något sådant här sammanhang som Hänt nu fått syn på henne, utan på Carolas Instagram. Artisten har lagt ut flera bilder på Doreen. tätt ihop med Carolas ex Jimmy, och de ser väldigt lyckliga ut!

Det går att utläsa att alla tre varit på middag tillsammans och det verkar vara en härlig stämning. Se bilderna här:

Hänt har sökt Doreen Månsson.

Annons