LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carola Häggkvists återförening med dottern Zoe: ”Äntligen”

02 aug, 2023 
Frida Eklöf
Carola och dottern ZoeP
Carola Häggkvists kärlek till dottern Zoe går onekligen inte att ta miste på.
Mor och dotter har varit borta från varandra en del under sommaren.
Nu är de äntligen återförenade igen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Paul Rey gör ett Melodifestivalen-quiz: ”Är detta en låt?”Brand logo
Paul Rey gör ett Melodifestivalen-quiz: ”Är detta en låt?”

Artisten och sångfågeln Carola Häggkvist, 56, har många järn i elden. I år är det nämligen 40 år sedan som hon slog igenom med buller och brak med låten Främling.

Carola är just nu ute på den Sverige omfattande turnén Carola – 4 faces, där hon hyllar sin kärlek till musikstilarna pop, rock, gospel och musikal. Hon är dock inte den enda i familjen Häggkvist som varit på resande fot under de senaste veckorna.

Carola Häggkvists återförening med dottern Zoe

Carolas två barn, sonen Amadeus Sögaard, 25, som hon har tillsammans med exmaken Runar Sögaard, och dottern Zoe Häggkvist, 14, som hon på egen hand adopterade år 2012, vet minst sagt hur det är att leva i rampljuset.

På Carolas Instagram delar hon med sig av ögonblick från vardagslivet med barnen titt som tätt. Det var tidigare i veckan som hon publicerade en bildserie på Zoe där hon bekräftade att mor och dotter äntligen var återförenade efter en vecka ifrån varandra.

Annons

Så kom hon äntligen hem igen från ett lyckat kollo på Barnens Ö även i år! Ååh som jag längtat. Men också så bra att veta att ens barn haft det bra medan man jobbat som en gnu. Att hon har fått vara utan sin mobil ute i naturen med ledare och nya (& gamla) kompisar på läger i skärgården.. ja ni hör ju. Där vill man ju vara! Och så massa romanser och nya kontakter.”, skriver Carola under inlägget.

I inlägget syntes även sonen Amadeus, som till vardags är fotbollsspelare, och även han verkade ha längtat efter sin lillasyster.

”Nu blir hon hemma med mig ett par dagar innan det blir Finland på torsdag. Sen ännu ett läger (med kyrkan i aug.) Så gott å se Amadeus komma och möta upp lillasyster efter sin träning idag.”, skriver Carola.

Carola Häggkvist visar upp dottern Zoes utseendeförändring

Det har gått 11 år sedan Carola adopterade Zoe, och sedan dess har det hänt mycket i dotterns liv.

Annons

”Zoe. Puss my darling! Nu längtar en arbetande morsa något oerhört efter att få gosa med och pussa på sin dotter! Fast det e knappt så man får göra det nu längre när du är 14 år, blivit blond och är med goa vänner på Gotland.”, skrev Carola på Instagram tidigare i somras.

Det verkar onekligen som att Zoe har ett lika hektiskt schema som sin mamma då hon ser ut att ha spenderat sommaren mestadels på resande fot!

FOTO: Stina Stjernkvist/SvD/TT

Annons