Carola: Zoe säger att jag inte är hennes riktiga mamma...

Fast Carola inte är biologisk mamma känns det som om dottern är "född i hennes hjärta". Och nu har Zoe börjat kalla Jimmy för pappa.

Härom veckan kunde Hänt rapportera att Carola Häggkvist, 50, och kärleken Jimmy Källqvist, 46, köpt ett hus tillsammans i Hout Bay utanför Kapstaden i Sydafrika.

– Eftersom Zoe kommer från Sydafrika tycker jag att det är viktigt att hon får ett liv även där, sa berättade Carola.

Nu berättar hon i DN att adoptivdottern Zoe knutit an ordentligt till pojkvännen fast de bara är sambo i Sydafrika och inte hemma i Sverige:

– Zoe kallar Jimmy för pappa nu. Jag låter henne göra det. Egentligen ville jag kanske vänta tills man är gift eller förlovad men har man bara en öppen dialog förstår barnen.

* Jimmy K??llqvist och Carola H??ggkvist Grammis 16 p?? Cirkus, Stockholm 16-02-24 Foto ?? Eero Hannukainen EEROBILD AB IBL

Carolas dotter Zoe har börjat kalla Jimmy, Carolas pojkvän, för pappa.

Och Jimmy har en nära relation till Zoe:

– Han var på första skoldagen. Det var väldigt fint.

Carola berättar även om skillnaden med att ha ett adoptivbarn jämfört med ett biologiskt barn i intervjun:

– Ibland kan hon dra upp att hon tänker på, saknar och frågar efter sina biologiska föräldrar. Och den biten får man ju inte med ett magbarn. “Du är inte min riktiga mamma”, kan hon säga…. Då säger jag: “Är jag inte på riktigt? Känn!”.

Sångerskan slår sig på handleden:

– Vi kanske inte har samma färg på skinnet, brukar jag säga till henne, men vi har samma färg på blodet. Jag är inte din magmamma men du är född i mitt hjärta. Det är ju som hon vore mitt riktiga barn. När domaren satte klubban i bordet slog han fast: Nu är Zoe din som om du hade fött henne själv. Hon är verkligen en del av mig både lagligt, känslomässigt och spirituellt.

LÄS MER: Här avslöjar Carola bröllopsplanerna

Foto: IBL

SENASTE NYTT!