ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carola svårt skadad – chockbilderna som SVT inte visade

29 jan, 2022 
Carola Häggkvist, Stjärnorna på slottet 2022
Inspelningarna av Stjärnorna på slottet slutade dramatiskt.
Carola skadade sig under sista dagen och visar nu upp chockerande bilder på skadan.
Läs här!
Annons
Carolas ord om svåra hälsokampen under inspelningen av "Stjärnorna på slottet"Brand logo
Carolas ord om svåra hälsokampen under inspelningen av "Stjärnorna på slottet"

Under sommaren var Carola Häggkvist på inspelning för SVT:s Stjärnorna på slottet. Tillsammans med Per Andersson, Grynet Molvig, David Lagercrantz och Marika Carlsson bodde hon på Teleborgs slott under fem dagar.

I programmet har varje deltagare en egen dag där de berättar om sina karriärer samtidigt som de hittar på olika aktiviteter för gruppen. Men redan vid inspelningen i somras visade Carola att det gått rejält fel under en av aktiviteterna. Hennes underarm hade nämligen ett rejält blå-svart blåmärke som fick följarna på Instagram att tappa hakan.

I veckan visade hon än en gång upp de chockerande bilderna på underarmen samtidigt som hon hintade om att det gått vilt till under inspelningen. Hon kallade det för "komplikationer vid Per Anderssons aktivitet på Stjärnorna på slottet".

Så skadade sig Carola i Stjärnorna på slottet

I lördagens avsnitt får tittarna se hur Carola inleder dagen skadefri, men i slutet av programmet syns plötsligt hennes blåslagna underarm. Men det tittarna inte får se eller får svar på är hur skadan uppstod.

Annons

Ulrika Midunger, projektledare för Stjärnorna på slottet, avslöjar nu sanningen bakom skadan för Hänt. Det hela ska ha inträffat under aktiviteten när deltagarna fick skjuta pilbåge från hästryggen.

I bildspelet från Carolas Instagram kan man se det tydliga blåmärket:

SVT:s samtal med Carola efter skadan

"Det hände inget dramatiskt under själva aktiviteten. Det skulle vi ha märkt i så fall, jag var själv på plats, och vi pratade med Carola senare på dagen när vi fått veta att hon fått ett blåmärke. Hon behövde ingen sjukvård för blåmärket", meddelar Midunger i ett mejl.

Hur skadan uppstod är fortfarande en gåta som ingen lyckats lösa, men man tror sig ha en aning om hur det gick till:

"Förmodligen när Carola spände bågen och höll emot med armen. Kan tänka mig att det blev en liten stöt mot armen då när pilen sköt iväg, som orsakade blåmärket", svarar Midunger.

Carola har en historia av att skada sig i de större tv-produktioner hon deltagit i. När Hänt träffade henne under pressträffen inför Stjärnorna på slottet kommer hon ihåg hur ledbandet skadades svårt under Så mycket bättre. Och när hon i början av 2021 tävlade i Let's dance tillsammans med dansaren Tobias Karlsson var olyckorna även då framme.

– Jag skadade mig jättemycket under Let's dance också, för att vi var ambitiösa och övade, övade, övade. Men sen fick jag en medicin som det var fel dosering på så jag fick jätteont i mina leder.

FOTO: SVT

Annons