LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolas lycka med barnen Zoe och Amadeus – efter åren isär

26 dec, 2023 
Linn Seipel
carola med barnen amadeus och zoe
Carola och hennes familj har haft mycket att fira i år!
Nu berättar hon om lyckan att få spendera julen både med Amadeus och Zoe – något som inte hör till vanligheten...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvists hemliga detaljen avslöjas i TV4: ”Knivar”Brand logo
Carola Häggkvists hemliga detaljen avslöjas i TV4: ”Knivar”

En av våra största artister, Carola Häggkvist, 56, har två barn. Äldsta Amadeus Sögaard, 25, som hon fick tillsammans med Runar Sögaard, 55, och yngsta dottern Zoe Häggkvist, 14, som hon 2012 valde att adopterade på egen hand.

Mycket har hänt under året för Carola och hennes familj. När det kommer till karriären så har Carola firat 40 år som artist – detta med både en turné, en konsertfilm och en fest. I början på året bytte Carola och Zoe också ut det lantliga livet i Steninge slottsby mot en lägenhet inne i stan.

Sedan nåddes vi i början på december av nyheten att sonen friat till sin kärlek Matilda Linderoth, 25. Paret har varit ihop sedan tonåren och nu har de alltså tagit nästa stora kliv i relationen. Något som gör Carola lycklig.

Annons

– Han gick ner på knä i Sydafrika där jag också har en historia. Inte bara med Zoe utan också med hans pappa. Så det knyter ihop sig på något sätt, har Carola tidigare berättat i en intervju i radioprogrammet Gry Forssell med vänner.

Carolas stora lycka – firar med båda barnen hela julhelgen: ”Glädjetårarna rann”

Nu har hon ännu mer att glädjas över, berättar hon i ett inlägg på Instagram. Hon har nämligen fått fira tillsammans med båda sin barn hela julhelgen – något inte inte tillhör vanligheten.

”Kära julhälsningar från oss tre! Så glad att ha mina två juveler hos mig hela julhelgen! ( Uppe i Borgafjäll) Jag vet hur det känns när det är varannat år osv. Nu har Amadeus även en fästmö som han tillhör och jag har nu fått se otroligt fina videos från när han friade till Matilda i Sydafrika”, skriver hon till videon och fortsätter:

”Glädjetårarna rann ned för mina kinder under tiden. Så ljuvligt att uppleva sann kärlek och romantik. (Matilda firar med sin släkt i Karlskrona i år.. men snart ses de igen.) Så tacksam för upplevelsen här i Borga med otroligt GOD MAT lagad utav ägarparets fantastiskt duktiga kock och tillika son, Melker!”

FOTO: TV4, Instagram

Annons