LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carola Häggkvists son Amadeus bryter upp – första orden om flytten

27 jan, 2024 
Amadeus Sögaard har lämnat IF Brommapojkarna för IFK Norrköping. På hans födelsedag passar mamma Carola Häggkvist på att önska honom allt gott inför den kommande flytten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Runar Sögaard – så ser kärlekslivet utBrand logo
Runar Sögaard – så ser kärlekslivet ut

Carola Häggkvist och Runar Sögaards son Amadeus Sögaard har gjort en succékarriär för sig själv och nyligen bytte han klubb, från IF Brommapojkarna till IFK Norrköping.

I samband med klubb-bytet kommer även Amadeus och kärleken Matilda Linderoth att flytta till Norrköping.

– Både jag och min tjej har snackat om att vi ville bort från Stockholm. Då är väl Norrköping den perfekta distansen om man säger så, säger Amadeus till tidningen, har Amadeus tidigare sagt till Norrköpings tidningar.

Carola Häggkvist om Amadeus flytt: ”Bygga framtiden tillsammans”

När Amadeus nu fyller 26 år grattar Carola honom på Instagram, och passar samtidigt på att uttrycka sin glädje inför flytten.

”Unik i hjärta och hjärna, musik och engagemang för människor och tro, humor och kärlek och inte minst ditt driv inom fotbollen.”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”Vi är så stolta över dig och att du & Matilda nu får bygga framtiden tillsammans i en ny stad där du nu kommer att verka inom IFK Norrköping! Så spännande. Varma gratulationer till signeringen & promoteringen!”

Carola Häggkvists kärleksfulla ord till sonen Amadeus: ”Ren och äkta kärlek”

Mamma Carola uttrycker i samma inlägg hur mycket Amadeus betyder för henne, och blickar tillbaka mot förlossningen.

”Tänk att jag fick ynnesten att bli din mamma. Minns den stora ’gravid-magen’ med glädje. Och att jag inte behövde hålla in magen längre. Och att jag fick ’craving’ på speciellt potatis… SOM jag åt potatis i alla dess former, .. i 9 månader. Tills jag eller om det var du, hi hi som var så stor att bb ville ta ut dig med kejsarsnitt!”, skriver hon och fortsätter:

”Och vips så var du ute… det var som om vi ALLTID känt varann när jag såg dig första gången. ’Där är du ju’, var min första reaktion och tanke. Som att du ALLTID funnits! Som att evigheten klev rakt in genom tid & rum. Och det är väl så ren och äkta kärlek gör och är! .. Glömmer det aldrig, min son. Du är och förblir alltid min stora kärlek och mirakel.”

FOTO: TV4Play / Mikael Fritzon/TT

Annons