LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Amadeus Sögaard i tårar efter händelsen – Carola om lyckan: ”Så ofattbart”

26 okt, 2022 
Karriären går som på räls för Carola Häggkvists son Amadeus Sögaard.
Nu delar han med sig av ett nytt glädjebesked inom fotbollskarriären.
Något som får hela familjen att dela med sig av sin lycka.
Annons
Carolas kärleksfulla ord om sonen Amadeus karriär: "Go for it"Brand logo
Carolas kärleksfulla ord om sonen Amadeus karriär: "Go for it"

Den folkkära artisten Carola Häggkvist, 56, och Runar Sögaard, 55, blev ett av 90-talets mest omskrivna kärlekspar och tillsammans fick de sonen Amadeus Sögaard, 24.

Att hysterin var total kring paret var ingen underdrift. Carola och Runar gifte sig i Livets Ords kyrka i Uppsala år 1990 inför 4000 gäster, bröllopet sändes även i SVT, när Carola fyllde år.

Men uppmärksamheten fortsatte även när det var dags för Amadeus att födas. Hysterin var så stor att journalister campade utanför Södersjukhuset för att få en första bild av den lilla bebisen.

Idag har Amadeus gjort en succékarriär för sig själv, han sjunger och spelar fotboll för IF Brommapojkarna. Förra året släppte han även en egen dokumentär där han för första gången pratade om sitt liv och öppnade upp om hur det egentligen var för honom som liten.

Amadeus Sögaards relation med flickvännen Matilda

Det är inte bara karriären som är på topp för Amadeus, hans kärleksliv är lika lyckat. Idag lever han lyckligt tillsammans med flickvännen Matilda Linderoth. Carola har tidigare berättat om hur bra Matilda kommit in i familjen, men också att hon fått en ny vän i och med Amadeus förhållande med Matilda.

Annons

– Det är jätteroligt! Det är bonus i livet – det blir bara bättre och bättre med åren. Jag får ha glada barn, och Amadeus har hittat en så bra tjej. Det gör mig glad, har Carola tidigare berättat.

Amadeus Sögaard i tårar efter händelsen – Carolas starka ord till sonen

Amadeus har som tidigare nämnt gjort en succékarriär för sig själv. Nu kan han dela med sig av ett nytt glädjande besked – inom hans fotbollskarriär. Att hans fotbollslag IF Brommapojkarna har tagit sig hela vägen till Allsvenskan.

Under söndagen mötte Brommapojkarna laget Brage, och efter ett dramatiskt avslut slutade matchen med 3-2 till Brommapojkarna. Det är första gången sedan 2018 som laget är med och spelar i den högsta klassen.

Annons

I en bild tagen av bildbyrån kunde vi se Amadeus glädjetårar, när han kramade om sina lagkamrater efter vinsten.

På plats under matchen var såklart hela familjen, mamma Carola tog till Instagram för att hylla sonen och hans lag.

”Min glada systers familj hördes och Amadeus flickvän med nära vänner och jag stod och hoppade med glädjetjut och ”happy tears”! Det är väldigt stort det här för en 24 åring som gått igenom skador, haft toppar och dalar men har det senaste året stått på egna ben och vuxit som idrottsman och fotbollsspelare och har nu kvalat in i Allsvenskan!! Wohooo”

”Så ofattbart stort det här, allt du har tagit dig igenom på ett år!”, kommenterade Carola under inlägget.

FOTO: TT, INSTAGRAM

Annons