TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carola Häggkvists okända hälsoproblem efter graviditeten med Amadeus

25 nov, 2020 
Carola Häggkvist.
Carola Häggkvist verkar ha en härlig inställning till livet och stressar inte upp sig i onödan.
Men nu avslöjar hon ett okänt hälsoproblem hon drabbades av under tiden hon var gravid med sonen Amadeus.
– Jag hade tur, allt kom tillbaka efter en månad, säger hon till Femina.
Annons
Carola Häggkvists beslut efter kärleksinviterna: ”Då bryter jag”Brand logo
Carola Häggkvists beslut efter kärleksinviterna: ”Då bryter jag”

Artisten Carola Häggkvist har många bollar i luften. Förutom att gästa TV4:s Idol är hon just nu i full gång med att spela in Late night consert som kommer sändas på TV4 den 2 december – något som artisten själv verkar se fram emot mycket.

”Åh, vad roligt och vackert det här ska bli, för oss alla! Jag har även bjudit in 2 st grymma gästartister till mitt program. Vänta och se!”, skriver hon själv på Instagram.

Carolas svar efter ex-makens ord i boken

Men hösten har inte bara varit guld och gröna skogar för Carola Häggkvist. Hennes ex-man, Runar Sögaard, släppte nämligen en ny bok och eftersom det är en självbiografi finns Carola med i ett par kapitel. Artisten har fått möjlighet att läsa dessa delar på förhand men valt att inte ge någon återkoppling, något som Carolas presskontakt bekräftar.

– Hon fick möjligheten att läsa de två kapitel där hennes namn är med men hon har varken svarat förlaget eller mig så hon håller säkert det för sig själv kan jag tänka mig, säger Runar Sögaard i en tidigare intervju med Hänt.

Annons

Efter en tid valde dock artisten att till slut bryta tystnaden uttala sig med sin bild av äktenskapet.

”I drygt 10 års tid försökte jag komma ur hans grepp, från aug 1987 -till den 17 jan 2000 då jag gjorde slut i vår trädgård i Strömma. Det nästkommande decenniet med ett gemensamt barn och ett uppbrott var de värsta och mest smärtsammaste åren jag någonsin varit med om i mitt liv”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Carolas okända hälsoproblem

Tillsammans med ex-maken har Carola Häggkvist sonen Amadeus Sögaard som hunnit fylla 22 år. På sociala medier delar hon titt och tätt med sig av bilder både på honom och sin dotter Zoey och berättar ofta hur mycket de betyder för henne. I en intervju med Femina avslöjar nu Carola Häggkvist ett okänt hälsoproblem som hon drabbades av när hon väntade just sonen Amadeus samtidigt som hon genomgick en stressig period:

Annons

”Jag drivs av en stor kärlek och passion och har inte känt någon press från varken mig själv eller Gud. Men ibland har det varit för mycket. Jag fick till exempel en ansiktsförlamning när jag väntade Amadeus och åkte i en Cabriolet och var stressad över relationen med exet. Allt droppade. Jag hade tur, allt kom tillbaka efter en månad, men i vissa situationer kan jag fortfarande ibland känna av det”, säger hon till tidningen.

FOTO: WIXTRÖM PETER/Aftonbladet/Karin Törnblom/TT

Annons