StarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruckStarstruck
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolas privata meddelande till Paolo Robertos ex Elin Härkönen

25 sep, 2022 
Carola och Elin
Många har en idol som de ser upp till. I Hänts egna tv-serie Starstruck berättar nu Elin Härkönen om det hemliga meddelandet från Carola Häggkvist.
– Det var fint, säger hon.
Annons
Avsnitt 1 av StarstruckBrand logo
Avsnitt 1 av Starstruck

Kändispolisen Martin Melin, 55, träningsprofilen Elin Härkönen, 28, är först ut med att gästa Hänts egna tv-serie Starstruck. I varje avsnitt gästas programmet av en panel, som består av kända svenska profiler, som ska snacka om de senaste och hetaste nyheterna i nöjesvärlden.

I Starstruck får tittarna se fyra olika moment – Under press, Vad har HÄNT?, Google säger... och Då blev jag Starstruck.

Det var i det sista momentet som Elin Härkönen blev starstruck.

Elin var tidigare tillsammans med Paolo Roberto, 53, men deras relation avslutades hastigt och lustigt.

Elin Härkönens relation till Paolo – efter uppbrottet

Det kom nämligen fram att Paolo hade köpt sex – vilket han själv berättade om i Nyhetsmorgon på TV4. Kanalen avbröt då sitt kontrakt med honom.

Annons

"Har under de senaste månaderna i princip förlorat allt (lyckades rädda huset). Bivit sviken, utkastad ur mina företag, mina bankkonton tömda, offentligt förnedrad, och hånad", skrev Paolo då på Instagram strax efter att allt hade hänt.

Sedan dess har Elin haft fullt upp med helt andra saker. Hon har bland annat varit med i Elitstyrkans hemligheter, där hon träffade sin nuvarande pojkvän Anthony Yigit, 31. Hon har också dragit igång med sina träningsresor och föreläsningar om idrott och hälsa.

Elin har tidigare berättat för Hänt om hur relationen mellan henne och Paolo ser ut idag.

– Vi tränar ju ibland på samma ställe. Jag jobbar ju på Extremfabriken och han och hans son brukar träna där. Så ibland ses vi liksom och vi är vänner men det är inte som det var förut liksom, förklarade Elin då för Hänt.

Carolas okända meddelande till Elin Härkönen

När Elin gästar Starstruck är det dock inget tal om Paolo. Men nu avslöjar hon en idol som hon haft under hela hennes uppväxt, nämligen Carola Häggkvist, 56.

Elin och Carola ska ha träffats ett antal gånger, men något hon aldrig glömmer är meddelandet hon fick från idolen en gång i tiden.

– Sedan kommer jag ihåg när hon skrev till mig på Instagram en gång. Hon tyckte att jag var så inspirerande. Det var fint, för Carola har jag ju vuxit upp med, säger Elin i programmet Starstruck.

FOTO: Hänt, Karin Törnblom/TT

Annons