Carola Häggkvists kritik mot TV4

Carola Häggkvist

Carola Häggkvist är en av deltagarna i programmet Stjärnorna på slottet på SVT.
Men nu riktar hon istället kritik mot kanalen TV4 – för deras klippning av henne i Så mycket bättre.
”Gick över gränsen”, skriver artisten.

Carola Häggkvist är en av Sveriges främsta sångerskor. Hon slog igenom redan som 16-åring när hon vann Melodifestivalen med låten Främling. Sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt, hon vann sedan Melodifestivalen ytterligare två gånger med Fångad av en stormvind och Evighet.

Hon ställde tidigare i år upp i Let's dance med danspartnern Tobias Karlsson. Tyvärr behövde hon hoppa av på grund av utmattningssyndrom. Men snart kommer vi få se henne i tv-rutan igen, då hon är en av kändisarna i Stjärnorna på slottet 2022. Men nu berättar hon om oron över hur klippningen ska bli.

KLÄDER Därför får Charlotte Perrelli ångest över sitt utseende

Carola Häggkvist i Stjärnorna på slottet – skadades under inspelning

Inspelningarna av Stjärnorna på slottet 2022 är nu klara och Carola Häggkvist är kanske den största stjärnan i den kommande säsongen.

Hon var dessutom den som skadade sig under inspelningen. På Instagram publicerade Carola ett bilspel på sitt stora blåmärke och skrev:

”Sista natten med gänget och man åker såklart på en riktig ’kyss’ på armen som jag upptäcker efter ett litet tag. Det hände på en av stjärnornas aktivitet (som än så länge är hemlig...). Det svedde till lite grann, sen kom bölden och lite senare färgpaletten.”

Carola Häggkvists oro över SVT:s klippning och kritiken mot TV4

Men det finns en till sak som bekymrar Carola, för nu berättar tv-profilen om hur hon ser på klippningen av programmet Stjärnorna på slottet.

I ett Instagram-inlägg skriver hon: ”Det blir spännande att se, utav av allt material från dessa dagar, vad klipparen och producenten valt ut”.

Och det är här Carolas oro och kritik mot TV4 plötsligt kommer in, när stjärnan medverkade i Så mycket bättre för ett par år sedan blev hon missnöjd över klippningen under en sekvens med Linda känd som Miss Li.

Hon skriver att hon hoppas att SVT inte kommer klippa på liknade sätt som TV4 – då Carola menar att de fick henne att framstå som hon inte lyssnade under ett viktigt och känsligt samtal.

”Hoppas de inte klipper som 4:an gjorde när jag åt kräftor i Så mycket bättre och det såg ut som om jag inte lyssnade på Linda (Miss Li) när hon berättade allvarligt från sitt liv.”

Hon tilläger att hon tycker att den klippningen gick över gränsen.

”Den inklippningen gick över gränsen och blev missvisande tycker jag.”

LÄS OCKSÅ: Carola Häggkvists pussbild med dottern Zoe väcker starka reaktioner

LÄS OCKSÅ: Clara Herngren avslöjar romansen med David Hellenius – Felix Herngrens chock

FOTO: TV4

Senaste nytt