LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Carola återförenad med ex-pojkvännen Jimmy igen – bilden visar

28 aug, 2022 
Felicia Hovryd
Artisten Carola Häggkvist har en mönstrad klänning.
Carola Häggkvist har varit singel sedan uppbrottet från ex-pojkvännen Jimmy Källqvist. Nu avslöjar nya bilden parets återförening.
Se bilden här!
Annons
Carola Häggkvist om stödet från följarnaBrand logo
Carola Häggkvist om stödet från följarna

Carola Häggkvist, 55, är en av Sveriges mest folkkära artister. Hon slog igenom när hon som 16 åring tävlade i Melodifestivalen 1983 med låten Främling och sedan dess har hennes musikkarriär bara gått uppåt.

När hon inte står på scenen umgås hon gärna med familjen. Carola har sonen Amadeus Sögaard, 24, tillsammans med ex-maken Runar Sögaard, 54, och år 2012 adopterade hon dottern Zoe Häggkvist, 13, från Sydafrika.

Carolas kärlekshistoria med ex-pojkvännen Jimmy

Efter skilsmässan började Carola träffa trummisen i rockbandet The Poodles, Christian ”Kicken” Lundqvist, men det var inte förrän våren år 2006 som paret syntes officiellt tillsammans. Det var ingen hemlighet att paret umgicks, men satte aldrig riktigt någon etikett på vad deras relation var.

En tid efter att relationen mellan Carola och Kicken tog slut hittade hon kärleken igen, då i basisten Jimmy Källkvist, 52. Carola fick tips från sina vänninor, efter en klubbvistelse där Jimmy hade spelat, att han var singel. Och enligt tidningen Amelia tog Carola saken i egna händer och gick fram till Jimmy och sa:

Annons

– Det var någon som tyckte att vi skulle bli ihop.

–Ja, men det kan vi väl, ska Jimmy ha sagt då, enligt tidningen Amelia.

Återföreningen med ex-pojkvännen – nya bilder avslöjar

Men även den relationen kom till ett slut och trots att paret som hastigast gjorde slut år 2019 så verkar det som att de lämnade relationen som vänner.

Så tacksam att vi finns för varandra och för Zoe. Vi möttes på scen på sommarturnén 2006 och skrattade mycket redan då. Vi tycker lika mycket om god mat och att resa. Minns med värme våra fina dagar vi hade i Mozambiques och upptäckte ’The green turtle’ utmed stranden som blev vårt häng tills solen gick ned och vi var sist upp ur havet.”, skrev Carola bland annat i grattishälsningen till exet.

Annons

Nu delar Carola med sig av en bild på ex-pojkvännen Jimmy på Instagram och avslöjar parets återförening.

Carola skriver i bilden att hon fått teknisk support av exet och sedan passat på att njuta av varandras sällskap över en middag, två flugor i en smäll med andra ord.

”Jimmy har hjälpt mig med up date på mina mobiler ... och så har vi njutit av sol, sällskap och underbar mat!”, skriver Carola på sin Instagram.

Härligt att det forna paret fortfarande umgås som vänner!

CAROLA

FOTO: Karin Törnblom/TT, Patrik C Österberg/TT

Annons