ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Carina Lidboms besked om kärleken - därför är paret inte sambos

12 jul, 2023 
Moa Risberg
CARINA LIDBOM
Den folkkära Carina Lidbom berättade nyligen att hon var kär.
Hon har länge velat hålla detaljerna om den nya partnern hemlig och nu berättar hon varför hon och kärleken inte är sambos i dagsläget.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Lidbom bekräftar lyckan – är kärBrand logo
Carina Lidbom bekräftar lyckan – är kär

Carina Lidbom, 66, har medverkat som skådespelare i många svenska klassiker genom åren. De flesta känner igen henne från dramaserien Rederiet eller från familjefavoriten Sunes Jul och Sunes sommar, där Carina hade rollen som Sunes mamma, Karin Andersson.

Carina lever idag ett aktivt liv och är just nu i full gång med förberedelserna inför sommarföreställningen Snusk och Rockafton i Byxelkrok på Öland. Tillsammans med Robert Gustavsson och Ola Forssmed ska hon bjuda på show, spex och snusk.

I en intervju med Hänt berättar Carina att hon även har fullt upp i sommar med att skriva manus för en kommande föreställning. Hon berättar även planerna på att resa runt för att träffa sina nära och kära.

Berättar om kärleken med den hemliga mannen

För två år sedan berättade Carina att det fanns en kärlek i hennes liv, något som hon då inte ville gå in något närmre på. Carina har periodvis levt som singel något som hon berättar att hon trivs med, då hon är i behov av att vara ensam.

Annons

I en intervju tillsammans med Hänt berättade Carina nyligen om hur det går med kärleken och relationen till mannen som hon vill hålla lite hemlig.

– Det går bra med kärleken, jag vill ju helst inte prata om det så mycket, men jag kan sträcka mig till att säga såhär, han befinner sig utomlands, säger hon.

Carina har en lägenhet i Bulgarien som hon ofta åker till när turistsäsongen lugnat ner sig, trots spekulationerna så berättar hon att det inte är där hennes kärlek befinner sig.

Carina Lidbom om kärleken: ”Knepigt”

I intervjun berättar Carina om sin syn på relationer och kärlek och att hon ibland kan uppleva det som lite svårt när man är två att ta hänsyn till.

– Det är knepigt tycker jag med kärleken, för det är hela tiden en balans på hur man ska kompromissa, säger Carina.

Hon fortsätter och tillägger:

– Om man är två personer som har väldigt mycket att göra och så vidare. Jag tycker det är helt okej att vara ifrån varandra och leva och ses då och då. Då gäller det att man också träffar någon som inte bara tycker så i början när man i kär utan även i det långa loppet.

Annons

Hon berättar att det finns planer på att paret ska träffas i sommar när det finns tid eftersom de båda har fullt upp på varsitt håll, men mer om vad paret ska göra vill hon inte berätta.

Däremot berättar Carina att hon trots sitt stora behov av egentid och sin aktiva karriär som skådespelare och manusförfattare kan hon tänka sig en framtid som sambo, då de just nu lever som särbos i olika länder.

– Det är möjligt att jag flyttar utomlands, men då ringer jag Hänt säger hon skämtsamt i intervjun.

FOTO: TT & Hänt

Annons