Carina Bergs visar familjelyckan med maken Erik Berg

Carina och Erik Berg
Carina Berg träffade sin stora kärlek Erik Berg för tre år sedan.
Efter en tuff tid med missfall och tårar fick de äntligen sin efterlängtade son Otto.
Nu visar Carina upp deras familjelycka efter sonen.
Annons

Det var i slutet av 2017 som Carina Berg, 42, avslöjade att hon funnit kärleken på nytt efter sitt nio års långa äktenskap med komikern och programledaren Kristian Luuk, 54. Den lyckliga mannen som hade vunnit hennes hjärta var ingen annan än fotbollsspelaren Erik Berg, 31, och sen kärleksparet blev tillsammans har det gått fort. Nu visar hon upp deras stora lycka tillsammans med sonen Otto. 

Carinas barnönskan

Annons

Carina och Erik träffades för första gången genom gemensamma vänner och förlovade sig bara några månader efter att de visat sin kärlek offentligt för första gången. I december samma år gifte sig kärleksparet under en ceremoni i Vemdalen, och bara något halvår senare blev det klart att de väntade sitt första barn tillsammans, som nu är den åtta månaders gamla sonen Otto. Men resan dit var inte lätt. I Carina och vännen Carolina Gynnings, 41, podcast Gynning & Berg – Hittar sig själva berättar programledaren om den tuffa tiden i längtan efter barn.

– Det var ingen räkmacka. Det var ju ganska många missfall och många, många tårar. Och en himla brant uppförsbacke, säger hon i podden.

Men till slut kom den efterlängtade sonen och paret uttryckte sin stora lycka och tacksamhet på deras sociala medier.

“Så tacksam och LYCKLIG ATT JAG BARA GRINAR”, skrev Carina Berg på sin Instagram då.

Annons

För Erik var det hans första barn, men för Carina såg det annorlunda ut. Tillsammans med den tidigare pojkvännen Kristian har hon nämligen också sonen Holger, men i ett avsnitt av henne och Carolinas podcast visar det sig att hon inte känner sig klar där. När Carolina frågar henne om hon vill ha fler barn är hennes svar ett solklart ja.

– Men det var ju så svårt att göra ett så man får ju se, säger hon och syftar på motgångarna som uppstod förra gången de försökte.

Carinas kärlekslycka

Men trots att paret har varit tillsammans i flera år, och även gått igenom mycket på vägen, verkar kärleken spraka som aldrig förr, och i ett inlägg på Instagram skriver programledaren om sin kärlek till fotbollsspelaren. Det är en bild på när Erik fullkomligt strålar av lycka, och av Carinas text att döma så är anledningen till hans lyckliga ansiktsuttryck deras son Otto. Under bilder skriver hon:

View this post on Instagram

Tittar på honom som han tittar på bebin 😍

A post shared by Carina Berg (@carinalillyberg) on

Annons

“Tittar på honom som han tittar på bebin.”  

Och även kommentarsfältet är fyllt av kärlek. Carinas följare fullkomligt älskar bilden och den gulliga bildtexten och visar det genom att kommentera massa röda hjärtan.

FOTO: INSTAGRAM 

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…