LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Carina Bergs tuffa bakslag – berättar om kampen: ”Så jävla ont”

31 maj, 2023 
Carina Berg råkade nyligen ut för ett tufft bakslag.
Hon skadade nämligen ryggen när hon fixade i trädgården.
– Klarar knappt av att gå, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om krisen med Christian Bauer – därför gick hon hos en psykologBrand logo
Pernilla Wahlgren om krisen med Christian Bauer – därför gick hon hos en psykolog

Förra året var tufft för Carina Berg när det kommer till hälsan. Det var under sommaren som Carina Berg föll handlöst inne i en matbutik. I podden Gynning & Berg – Hittar sig själva berättade hon om den otäcka händelsen.

– När jag gick hem från sista inspelningsdagen så började jag känna mig yr. Jag blev bara mer och mer yr och sedan började det att blixtra framför ögonen och jag tänkte att det var ett jävla blodsockerfall jag har.

Efter kollapsen så fördes hon till sjukhus med ambulans och blev sedan inlagd i tre dagar.

– Jag håller på att utreder vad det var som gjorde att jag kollapsade. Jag har inte fått svar på min sista undersökning, men jag känner mig inte alls orolig, sa hon då i podden.

Carina Bergs nya besked om hälsan – stressiga tiden

Ett tag senare kunde Carina ge oss ett nytt besked om hälsan. Det är i en intervju med Expressen som hon berättar att hon mår bra idag och kan se tillbaka på händelsen som en följd av hennes stressiga liv vid den tiden.

Annons

– Jag håller på att utreder vad det var som gjorde att jag kollapsade. Jag har inte fått svar på min sista undersökning, men jag känner mig inte alls orolig och det låter på läkarna som att det där var en engångsföreteelse, så jag förhåller mig till det. Så skönt, alltså vilken tur i oturen, säger hon till tidningen.

Carina Bergs tuffa bakslag: ”Klarar knappt av att gå”

Men det verkar som att Carina har stött på ett till bakslag när det kommer till hälsan. Efter en dag med arbete i trädgården under en solig och fin dag har hon nämligen pajat ryggen.

– Jag tog i för hårt. Efter vår planteringsdag har jag inte kunnat röra mig. Har haft så fruktansvärt ont, har pajat halva ryggen, jag haltar upp. Jag klarar knappt av att gå, på riktigt, jag har haft så jävla ont, säger hon till Gynning och fortsätter:

– Så tänkte jag när jag gick och la mig när jag då redan började få så jävla ont, idag lägger sig alla medelålders kvinnor med trädgård med ryggont idag. Alla haltade ner i sängen med lite smuts under naglarna. För man bli så yster när det är dags när man får gucka runt där.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons