LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carina Bergs hälsobesked – efter tuffa kampen: ”Låter på läkarna som..”

07 nov, 2022 
Det var i somras som Carina Berg föll handlöst inne i en matbutik.
I en ny intervju med Expressen berättar hon om hur hon mår idag.
– Det låter på läkarna som att.., säger hon.
Annons
Carolina Gynning om flytten till Spanien: "Fantastiskt"Brand logo
Carolina Gynning om flytten till Spanien: "Fantastiskt"

Det var i podden Gynning & Berg – hittar sig själva som Carina Berg, 45, först berättade om kollapsen.

Carina Berg kollapsade mitt i matbutiken: ”Mer och mer yr”

– När jag gick hem från sista inspelningsdagen så började jag känna mig yr. Jag blev bara mer och mer yr och sedan började det att blixtra framför ögonen och jag tänkte att det var ett jävla blodsockerfall jag har.

Efter kollapsen så fördes hon till sjukhus med ambulans och blev sedan inlagd i tre dagar.

– Jag håller på att utreder vad det var som gjorde att jag kollapsade. Jag har inte fått svar på min sista undersökning, men jag känner mig inte alls orolig, sa hon då i podden.

Carina Bergs nya besked om hälsan – väntar på undersökningen

När Carina Berg senare gästade Nyhetsmorgon för att diskutera Barncancergalan som hon ledde för sjunde året i rad, gav hon oss en ny uppdatering om sin hälsa.

Annons

– Jag minns ju ingenting av den här händelsen, men det var nog en kombination av sömnbrist, blodsockerfall och blodtrycksfall sa Carina och fortsatte:

– Man utreds ju massa, jag litar så på läkarna. De säger att med stor sannolikhet är det här en isolerad händelse och att det aldrig mer kommer hända mig.

Nu kan Carina Berg ge oss ett nytt besked om sin hälsa, efter tuffa kollapsen. Det är i en ny intervju med Expressen som hon berättar att hon mår bra idag och kan se tillbaka på händelsen som en följd av hennes stressiga liv vid den tiden.

– Jag håller på att utreder vad det var som gjorde att jag kollapsade. Jag har inte fått svar på min sista undersökning, men jag känner mig inte alls orolig och det låter på läkarna som att det där var en engångsföreteelse, så jag förhåller mig till det. Så skönt, alltså vilken tur i oturen, säger hon i intervjun.

FOTO:Karin Törnblom/TT

Annons