Carina Bergs tårar efter skilsmässan från Kristian Luuk: ”Så himla destruktivt”

Carina Bergs tårar efter skilsmässan från Kristian Luuk: ”Så himla destruktivt”
2,5 år har gått sedan skilsmässan från Kristian Luuk. Nu talar Carina Berg ut om smärtan, sorgen, tårarna och sammanbrottet.
Annons

Hösten 2016 meddelade programledarna Carina Berg, 41, och Kristian Luuk, 52, att de skiljer sig efter 12 år ihop.

”Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner. Eftersom det är barn inblandade har vi bestämt oss för att inte kommentera detta mer än så här”, skrev Carina på Instagram och undertecknade med bådas förnamn.

Annons

Efter det har hon och Kristian tigit om uppbrottet. Men nu berättar Carina om sorgen, smärtan, tårarna och sammanbrottet efter skilsmässan i podden Gynning & Berg – Hittar sig själva.

Carina Berg beskriver hur hon lämnade sonen Holger, 9, i skolan och kom hem till en tom lägenhet:

Annons

– Lägenheten var städad, och allt var klart, och i en liten passage i lägenheten bara bröt jag ihop. Man såg in i den här lägenheten väldigt mycket. Då kom jag ihåg att ”Jag vill inte dela det här med alla mina grannar”. Så då la jag mig på golvet i den här lilla passagen i lägenheten, så bara grät och grät och grät och grät jag.

På ena sidan passagen fanns en tvättmaskin, på andra en återvinning:

– Då minns jag att jag tänkte så här; ”Här ligger jag mellan skräp och smutstvätt, här ligger skiten mellan skräpet och smutstvätten”.

Hennes inre var kaotiskt och Carina kände det som att hon föll känslomässigt.

– ”Vem är jag, vad hände med mitt liv?”… Jag hade sånt självpisseri, jag piskade på mig själv och hatade på mig själv. Det var så himla destruktivt gjort, förklarar Carina Berg.

Har gått vidare med nya maken Erik

Hon och Carolina Gynning, 40, pratar även om hur jobbigt det är då de måste vara ifrån sina barn eftersom de har delad vårdnad med sina respektive ex.

Annons

– Dels måste man luta sig mot att de har det jättebra, det är inte så att de är utan en förälder. Det är inte så att du upphör att vara deras mamma bara för att du inte är med dem.

Det har snart gått 2,5 år sedan Carina och Kristian skilde sig. Sedan dess har hon träffat fotbollsspelaren Erik Johansson, 29, som hon gifte sig med i december 2018. Samtidigt är saknaden efter sonen fortfarande påtaglig då han är hos sin far:

– Jag saknar ju honom, jag saknar honom hela tiden ändå när jag inte är med honom.

Carina poängterar att hon idag är på en bra plats i livet:

– Livet efter en skilsmässa kan ju bli himla bra.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…