TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Carina Bergs tårar efter Eriks ord om bebisen

10 dec, 2019 
AvStina Dahlgren
Carina och Erik Berg
Carina Berg och maken Erik Berg blir snart föräldrar.
När de nyligen besökte en butik inträffade något som fick deras känslor att svämma över.
– Det var så himla fint, säger hon.
Annons
Carina Berg om kampen innan graviditetslyckan: “Många tårar”Brand logo
Carina Berg om kampen innan graviditetslyckan: “Många tårar”

Det var i slutet av 2017 som tv-profilen Carina Berg, 41, avslöjade att hon funnit kärleken i fotbollsspelaren Erik Berg, fd. Johansson, 30. Strax därefter förlovade paret sig och för ett år sedan gifte de sig i Vemdalens kyrka i Härjedalen.

Carina Berg om stödet från maken

Efter bröllopslyckan tog makarna snabbt nästa steg i relationen och i somras blev Carina och Erik ägare till ett sommarhus i Stockholms skärgård. De glada nyheterna avlöste varandra och så i augusti avslöjade tv-profilen att hon och maken ska bli föräldrar.

”Efter en knölig uppförsbacke där vi visst skulle ödmjukas ner på knäna var det till slut en liten som ville hänga kvar. Så tacksam och LYCKLIG ATT JAG BARA GRINAR”, skrev Carina Berg till en bild på sig själv i bikini och växande mage.

I podcasten Gynning & Berg hittar sig själva berättade Carina Berg mer om sin graviditet. Hon avslöjade att kampen för att få barn inte har varit enkel, men att hon haft stort stöd från sin make.

Annons

– Det var ingen räkmacka. Det var ju ganska många missfall och många, många tårar. Och en himla brant uppförsbacke, säger hon.

Erik Berg blir rörd i Bergs drömkåk

I kvällens avsnitt av parets alldeles egna program Bergs drömkåk på Dplay besöker de en butik för att handla saker de behöver inför bebisens ankomst. De tittar bland annat på en bärsele som Erik får testa. Expediten sätter en docka i selen så att han verkligen ska få känna hur det känns. Plötsligt blir han alldeles tyst.

– Det är ganska häftigt. Jag blev lite rörd nu, säger han med en klump i rösten.

Han går omkring i butiken och vaggar dockan fram och tillbaka. Han säger att det nu blev verkligt för honom att han snart ska bli pappa.

– Jag tycker det är jättesvårt att beskriva de här känslorna. Det är kaos inne i kroppen, med glädje bara.

Carina Bergs tårar

Även Carina Berg blir rörd när hon ser hur Erik allt mer förstår att han snart ska bli pappa.

Annons

– Det var så himla fint, nu blev jag helt rörd när jag tänkte på det, men det är så fint att se Erik när det trillar ner i olika steg för honom att han ska bli pappa. Det är så sjukt gulligt. Det är ju lättare för mig som har bebisen i magen hela tiden, men det är så fint, säger hon och torkar tårarna som rinner nedför hennes kinder.

Hon berättar att han har haft några sådana ögonblick under hennes graviditet, och att hon blir lika känslosam varje gång.

– Vi har ju liksom kämpat länge för det. Så det går knappt att hitta något slags ord för det här, säger hon.

Sedan tidigare har Carina Berg sonen Holger, 9, ihop med programledaren Kristian Luuk, 53.

Bergs drömkåk sänds tisdagar klockan 21.00 på Kanal 5 och Dplay.

FOTO: DPlay

Annons