TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carina Bergs vändning – första bilden med 11-årige sonen Holger

18 jan, 2021 
Carina Berg och Kristian Luuk
Carina Berg och Kristian Luuks son lever helt utanför rampljuset.
Men under helgen dök 11-årige Holger plötsligt upp på Carinas Instagram.
Annons
Fem kändisbarn som är beräknade 2021Brand logo
Fem kändisbarn som är beräknade 2021

Carina Berg, 41, har funnit kärleken i fotbollsspelaren Erik Berg, fd. Johansson, 31. Paret har tidigare varit öppna med att det var en tuff kamp när de bestämde sig för att de ville skaffa barn. Men efter att ha kämpat ett bra tag blev Carina och Erik föräldrar till sonen Otto i slutet av december 2019. Nu väntar de dessutom tillökning, då Carina återigen är gravid och beräknas föda till våren.

Tidigare beskedet om varför Holger inte syns

Men Carinas barn med Erik är inte de enda hon är mamma till – hon har nämligen sonen Holger, 11, från en tidigare relation med Kristian Luuk, 53.

Trots att Holger har två föräldrar som båda är välkända för det svenska folket så har han aldrig synts till i rampljuset. Varken på premiärer eller Instagram-uppdateringar syns sonen någonsin till och så har det varit hela hans uppväxt.

Sonen Otto visar Carina Berg däremot flitigt upp på sina sociala medier – även om många av bilderna är bakifrån. Vid ett tidigare tillfälle har komikern Nour El-Refai, 32, efterfrågat att se en bild på Carinas två söner tillsammans, detta varpå Carina förklarade att det inte kommer att ske.

Annons

”Har 1000 men storebror jobbar inte insta”, skrev Carina Berg i ett svar till Nours kommentar.

Carina Bergs plötsliga drag – första bilden på sonen Holger

Inte ens med en emoji för ansiktet eller på en bild bakifrån dyker Holger upp, detta trots att Carina är en aktiv användare av sociala medier. Likväl ser det ut på Kristian Luuks Instagram. Holgers närvaro ekar tomt. Det är endast i Carinas podcast Berg & Gynning – Hittar sig själva som det svenska folket får en uppdatering om sonen. Holgers namn kommer nämligen upp på tal då och då, även om informationen är sparsam.

Men kanske är det så att Holger nu börjat "jobba insta", för under söndagen dök plötsligt en bild upp på Carinas Instagram story. Programledaren, som snart blir trebarnsmamma, står på bilden med gravidmagen i luften och sonen Holger bakom sig.

”Själv i gymmet med två av mina tre barn. Ett fungerar som tyngd och ett har trasslat in sig i tröjan”, skriver Carina

Kanske är detta ett första steg att introducera Holger till följarna, om det dyker upp fler bilder återstår helt enkelt att se.

Carina Bergs Instagram story
Foto: Instagram
Annons