Carina Bergs plötsliga drag med sonen Holger – efter frånvaron

Carina Bergs plötsliga drag med sonen Holger – efter frånvaron
Carina Berg och Kristian Luuks son Holger syns aldrig till i offentliga sammanhang – förrän nu.
Nu visar Berg upp familjelyckan på Instagram.
En sådan bonus”, skriver hon.
Annons

Carina Berg, 42, och Kristian Luuk, 53, valde att skilja sig hösten 2016. Paret hade då varit gifta i tolv år.

”Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner. Eftersom det är barn inblandade har vi bestämt oss för att inte kommentera detta mer än så här”, skrev Carina på sin Instagram och undertecknade inlägget med bådas förnamn.

Båda har varit återhållsamma med att kommentera skilsmässan men när Kristian intervjuades i programmet ”Karlavagnen” i P4 sommaren 2018 fick han frågan om han hade lyckats gå vidare än – vilket han inte verkade ha gjort då.

– Det skulle jag inte säga, svarade han då.

– Min dotter sa till mig när det var som jobbigast: ”Pappa fatta vad stark du kommer vara när du tagit dig igenom den här skiten”, sa han i programmet.

Annons

Har inte synts på sociala medier

För tre år sedan avslöjade Carina att hon funnit kärleken i fotbollsspelaren Erik Berg, fd. Johansson, 31. Paret har tidigare varit öppna med att det var en tuff kamp när de bestämde sig för att de ville skaffa barn. Men efter att ha kämpat ett bra tag blev Carina och Erik föräldrar till sonen Otto i slutet av december förra året.

Carina har även en son tillsammans med Kristian, tioåriga Holger. Trots att Holger har två föräldrar som båda är välkända för det svenska folket så har han aldrig synts till i rampljuset. Holger har varken varit med på premiärer eller Instagram-uppdateringar. Däremot har sonen Otto synts till flitigt på Carinas Instagram och varit med på offentliga tillställningar.
Annons

Visar upp familjelyckan

När komikern Nour El-Refai, 32, tidigare i år efterfrågade en bild på Carinas två söner tillsammans, förklarade programledaren att det inte var något som följarna kunde vänta sig.

”Har 1000 men storebror jobbar inte insta”, skrev Carina Berg i ett svar till Nours kommentar då.

Men nu har Carina lagt upp en bild på Erik tillsammans med Holger på Instagram. De står på en brygga vid vattnet och till inlägget skriver hon:

“En sådan bonus. Den stora för den lilla. Och den lilla för den stora”, skriver Carina.

FOTO: TT/Eero Hannukainen/Instagram

LÄS OCKSÅ: Carina Bergs ord om sprickan med Carolina Gynning – efter återföreningen med Viktor

LÄS OCKSÅ: Sandra Dahlbergs tuffa kamp med ekonomin

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…