Carina Bergs lycka: förlovad med pojkvännen Erik

Carina Bergs lycka: förlovad med pojkvännen Erik
Carina Berg har förlovat sig med tolv år yngre kärleken Erik Johansson.
Annons

Tv-profilen Carina Berg, 40, meddelade hösten 2016 att hon och hennes dåvarande make Kristian Luuk gick skilda vägar. Paret träffades under en inspelning på TV4 och gifte sig sedermera.

Efter skilsmässan hittade Carina kärleken igen – i den tolv år yngre fotbollsspelaren Erik Johansson.

Annons

För lite mer än ett år sedan gick paret ut offentligt och bekräftade sin relation. Erik postade en bild på instagram där Carina kysser honom på kinden, och paret hyllades för deras fina relation.

Hemma!

A post shared by Erik Johansson (@erikjohanssons) on

Annons

Nu kommer nästa kärleksbesked. Carina Berg och Erik Johansson har förlovat sig. Det är på instagram som Carina Berg visar upp ringen tillsammans med en text om lyckan. “Solen strålar runt honom. Det gör den även om det är natt eller mulet har jag märkt. Min blivande make. ❤️”, skriver hon under bilden.

Erik Johansson har också postat en bild på paret med deras nya ringar. Han skriver: “Fredagen den 13:e april, den överlägset bästa dagen i mitt liv. Se, som hon skiner. Min blivande fru! ?”.

Carina Berg, 40, och Erik Johansson, 29, har varit ett par sedan en tid tillbaka. För drygt ett år sedan gick de offentligt ut och berättade om förhållandet. Enligt Erik Johansson förlovade de sig fredagen 13 april.

Annons

Erik Johansson är fotbollsspelare och har spelat i svenska landslaget.

FOTO: Ibl, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…