Carina Bergs chock efter insikten med sonen Holger

​Carina Berg​​
Tillsammans med ex-maken Kristian Luuk har Carina Berg sonen Holger.
Nu berättar tv-profilen om en konversation hon hade med 10-åringen – som fick henne att komma till en skrämmande insikt.
– De kan ingenting, säger Carina.
Annons

Det var tre år sedan tv-profilen Carina Berg, 42, avslöjade att hon och fotbollsspelaren Erik Berg, fd. Johansson, 31, är ett par. Strax därefter vankades det bröllop och förra året avslöjade Carina att de väntade sitt första gemensamma barn. I december föddes sonen Otto och Erik blev därmed pappa för första gången.

Annons

Otto är dock inte Carinas enda barn, hon har även sonen Holger, 10, sedan sitt tidigare äktenskap med programledaren Kristian Luuk, 53. Medan Otto syns överallt på Carina Bergs sociala medier-kanaler är det desto svårare att hitta en bild på Holger. Anledningen till detta avslöjade Carina efter att komikern Nour El-Refai, 32, efterfrågat en bild på bröderna tillsammans.

”Har 1000 men storebror jobbar inte insta”, skrev Carina Berg i ett svar till Nours kommentar.

Annons

Carina Bergs nya ord om Holger

Trots att följarna inte får se några bilder på Holger kan man ändå få höra lite om honom i Carinas podcast Gynning och Berg hittar sig själva, som hon gör tillsammans med vännen Carolina Gynning, 41. Där pratar hon med jämna mellanrum om sin äldste son.

Veckans avsnitt inleds med att Carina återberättar en konversation hon och Erik nyligen haft med Holger. Samtalet handlade om vilka ”kroppsliga tricks” de kan och Erik Berg visade då bland annat att han kan vifta på öronen.

– Så började vi visa kroppsliga tricks som vi kan och Holger och hans kompisar, de kan ingenting. För de tittar på en Ipad. När vi växte upp, vi hade ju ingenting att göra. Då satt man och försökte vifta på öronen i tre dygn. För att man hade ingen Ipad, säger Carina.

Carolina Gynning blir förfasad av det vännen berättar.

Annons

– Kolla med dina barn, jag lovar att de inte kan några coola kroppstricks, säger Carina Berg till Carolina, som invänder med att hennes döttrar Alicia och Adele inte sitter så mycket vid sina skärmar.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…