LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carina Berg om avundsjukan på maken Erik Berg

15 apr, 2023 
Jonna Lawaetz
Erik Berg, Carina Berg
Carina Berg och maken Erik Berg har varit ett par sedan 2017.
Nu öppnar Carina upp om en egenskap Erik har som hon är avundsjuk på.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tina Nordströms skrattattack – efter Molly Hammars kärleksavslöjandeBrand logo
Tina Nordströms skrattattack – efter Molly Hammars kärleksavslöjande

Programledaren Carina Berg, 45, och den före detta fotbollsspelaren Erik Berg, 34, träffades 2017 och det slog direkt gnistor om paret. Redan efter första dejten visste Carina och Erik att de skulle bli ett par. I april 2018 gick Erik ner på knä och i december samma år ringde bröllopsklockorna för paret som valde att ha ett intimt vinterbröllop i skidorten Vemdalen.

Sedan dess har mycket hänt. Erik har lagt sin fotbollskarriär på hyllan och idag bor de tillsammans i en stor villa i Danderyd. Tillsammans har paret fått två barn, sonen Otto, 3, och dottern Juno, 2. Carina har sedan tidigare sonen Holger, 12, tillsammans med ex-maken Kristian Luuk, 56.

Carina och Erik Bergs bakslag med husköpet

I oktober i fjol berättade Carina att hon och maken köpt ett hus i Danderyd. Men det dröjde inte länge efter att paret köpte huset som de började stöta på problem. Hon har tidigare berättat att det nyinköpta huset var i stort behov av renovering.

Annons

Bland mycket annat skulle köket renoveras, rummen skulle målas om och nya garderober skulle sättas in. De behövdes nya, större tak som dessutom skulle höjas. Listan med saker som behövde göras om var lång.

När paret sedan flyttade in i huset kom ännu ett bakslag – familjen upptäckte mögel på vinden som behövde saneras.

– Det här huset bjuder på överraskning efter överraskning. Det senaste är att det är mögel på vinden och det måste saneras först med någon typ av ånga eller någon rökbomb eller vad det var, säger Carina sin podcast Gynning och Berg - hittar sig själva.

Utöver det behövde ventilationen bytas, på grund av den radioaktiva ädelgasen, radon, som fanns i huset.

– Sen fick Erik tips av vår kompis att vi borde kolla luften hemma, för det ska man göra i 60-talshus som är byggda i blå betong, för där kan det finnas radon, säger Carina och fortsätter:

– Vi bara "ah med vår tur, det kommer ju finnas radon". Och ja, radonet är ju då skyhögt! Vi kommer ju bli självlysande inom kort. Men det är också det att all annan luft som går att mäta är också svindålig, så det är ju ett under att vi ens står.

Annons

Men sedan kom äntligen lite lyckosamma besked, i början på mars berättade Carina att huset alldeles strax är beboligt.

Carina Bergs avundsjuka på maken Erik Berg

Att renovera är inte bara slitsamt för kropp och själ, det gör en också väldigt trött. På Instagram delar Carina med sig av en egenskap Erik besitter som hon själv känner sig lite avundsjuk på.

"På bussar, flygplan, pinnstolar, konserter, eller som här, första dagen på ett nytt jobb, kan han tvärsomna. Jag som knappt kan sova gott i en skön säng är djupt imponerad och ganska avundsjuk. Den sista känslan gör att jag ibland råkar (”råkar”) väcka honom. Men det gör inget för han somnar ju om direkt", skriver hon under bilden.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons