Carina Berg bekräftar lyckan med maken Erik – stora glädjen: ”Nu har vi...”

Erik Berg och Carina Berg

Carina Berg och maken Erik Berg varit tillsammans i flera år.
Nu kan Carina äntligen bekräfta parets nya lycka.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Emil Henrohn försvinner från Göta Lejon: ”Jag har en...”
0:26

Efter reklamen: Emil Henrohn försvinner från Göta Lejon: ”Jag har en...”

(0:26)

Slå på ljud

Tv-profilen Carina Berg, 45, är sedan tidigare gift med fotbollsspelaren Erik Berg, 34. Tillsammans har de två barn, sonen Otto och dottern Juno.

I oktober i fjolår möttes vi av beskedet att Carina och maken köpt ett nytt hus tillsammans ute på Danderyd. Det avslöjades i podden Gynning och Berg – hittar sig själva som Carina har tillsammans med kollegan Carolina Gynning, 44.

Carina Bergs nya bostadsköp blev inte som tänkt

Ett nytt hus brukar i vanliga fall innebära goda nyheter, men sedan Carina genomförde sitt nya bostadsköp så har det inte varit en dans på rosor.

Tidigare har hon förklarat att det nyköpta huset är i behov av en stor renovering. Bland mycket annat skulle köket renoveras, rummen skulle målas om och nya garderober skulle sättas in. De behövdes nya, större tak som dessutom skulle höjas.

Listan med sådant som skulle göras om i huset var lång.

Bakslaget för Carina Berg och Erik Berg

Men det blir ännu värre. När familjen väl flyttat in så upptäckte de, som grädden på moset, mögel på vinden som behövde saneras.

– Det här huset bjuder på överraskning efter överraskning. Det senaste är att det är mögel på vinden och det måste saneras först med någon typ av ånga eller någon rökbomb eller vad det var, säger Carina i podden.

Ovanpå det behöver även ventilationen bytas, på grund av den radioaktiva ädelgasen radon, som ska finnas i huset.

– Sen fick Erik tips av vår kompis att vi borde kolla luften hemma, för det ska man göra i 60-talshus som är byggda i blå betong, för där kan det finnas radon, säger Carina och fortsätter:

– Vi bara "ah med vår tur, det kommer ju finnas radon". Och ja, radonet är ju då skyhögt! Vi kommer ju bli självlysande inom kort. Men det är också det att all annan luft som går att mäta är också svindålig, så det är ju ett under att vi ens står.

Carina Berg om lyckan med maken Erik – snart kan de flytta in

Men nu verkar det äntligen som att vinden vänder.

I senaste avsnittet av podden delar Carina med sig av glada nyheter, snart är huset nämligen beboeligt.

– Jätte, jättebra. Nu har vi isolering på vinden så nu är det inte 17 grader längre. Nu är det bara det här med radonet, sen ska det nog vara bo-bart där.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN