LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Carina Berg visar upp utseendeförändringen – nya bilden avslöjar

03 apr, 2023 
Jonna Lawaetz
Carina Berg
Carina Berg är en folkkär tv-profil och programledare.
Nyligen delade hon med sig av en ny utseendeförändring och så har vi aldrig sett henne förut!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Maria Montazami visar upp sin tatuering efter Över AtlantenBrand logo
Maria Montazami visar upp sin tatuering efter Över Atlanten

Programledaren Carina Berg, 45, och den före detta fotbollsspelaren Erik Berg, 34, har varit ett par sedan 2017. Deras kärlekssaga har de familjen Parnevik att tacka, Erik har nämligen en nära vän som är ingift i den Parnevikiska släkten.

Det slog direkt gnistor om paret och redan efter första dejten visste Carina och Erik att det skulle bli dem. I april 2018 gick Erik ner på knä och i december samma år ringde bröllopsklockorna för paret som valde att ha ett intimt vinterbröllop i skidorten Vemdalen.

Sedan dess har mycket hänt. Erik har lagt sin fotbollskarriär på hyllan och idag bor de tillsammans i en härlig villa i Danderyd. Tillsammans har paret fått två barn, sonen Otto, 3, och dottern Juno, 2.

Annons

Carina har sedan tidigare sonen Holger, 12, tillsammans med ex-maken Kristian Luuk, 56.

Carina Bergs ord om hälsan – efter kollapsen

Carina driver tillsammans med sin goda vän och kollega Carolina Gynning, 44, podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva. I podcasten får lyssnarna lära känna duon mer på djupet och de pratar om allt mellan himmel och jord. För en tid sedan kunde Carina dela med sig av en otäck händelse som hon råkade ut för.

– När jag gick hem från sista inspelningsdagen så började jag känna mig yr. Jag blev bara mer och mer yr och sedan började det att blixtra framför ögonen och jag tänkte att det var ett jävla blodsockerfall jag har.

Efter kollapsen så fördes hon till sjukhus med ambulans och blev sedan inlagd i tre dagar.

– Jag håller på att utreder vad det var som gjorde att jag kollapsade. Jag har inte fått svar på min sista undersökning, men jag känner mig inte alls orolig, sa hon då i podden.

Annons

Till tidningen Expressen kunde hon senare berätta att händelsen var en påföljd av hennes stressiga liv och att det med största sannolikhet var en engångsföreteelse.

– Jag håller på att utreder vad det var som gjorde att jag kollapsade. Jag har inte fått svar på min sista undersökning, men jag känner mig inte alls orolig och det låter på läkarna som att det där var en engångsföreteelse, så jag förhåller mig till det. Så skönt, alltså vilken tur i oturen, berättade Carina för Expressen.

Carina Berg visar upp utseendeförändringen

Carina har idag återhämtat sig från kollapsen i höstas och mår bra. På senaste har hon fokuserat på renoveringen av nya huset, livepodden med Carolina och andra uppdrag.

Annons

På Instagram kan hon dela med sig av ett nytt besked om sin hälsa. Hon har nämligen fått sämre syn och precis hämtat ut sina nya glasögon, en omställning som inte är helt lätt.

"Hämtade ut mina första helatidenglasögon idag. Hittills har jag snubblat tre gånger, men om jag sitter still och bara sneglar nedåt går det kanon. Vänjer man sig?, frågar jag alla erfarna brillormar", skriver Carina på Instagram.

I kommentarsfältet får Carina väldigt mycket tips och råd på hur hon ska vänja in sig med de nya glasögonen så snabbt som möjligt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons