Idol 2023 marknadsföring banner

Carina Berg visar upp lyxlägenheten – efter renoveringen

11 apr, 2021 
AvLovisa Ström
Carina & Erik Berg
Förra året köpte makarna Carina och Erik Berg en lägenhet i Vasastan för 14 000 000 kronor som de ganska snart började att renovera. Nu visar de upp resultatet efter renoveringen.
Annons
Carina och Erik Bergs kärlekssaga
Carina och Erik Bergs kärlekssaga

Tre år har gått sedan den folkkära tv-profilen Carina Berg avslöjade att hon funnit kärleken i fotbollsspelaren Erik Berg. Idag bor de tillsammans i sin gemensamma lägenheten i Stockholm, men i höstas slog de till på en minst sagt lyxig sekelskiftesvåning i Vasastan. Lägenheten gick på över 14 miljoner kronor. Nu visar de upp nya bilder från det fantastiska kapet efter att de renoverat den.

Carina Bergs egna ord om lyxköpet

En av anledningarna till att Carina och Erik bestämde sig för att slå till på den fina lägenheten var för att de väntade tillökning. När de gick ut med att de hade köpt lägenheten väntade Carina nämligen deras andra gemensamma barn. Snart därefter började hon dela med sig av små sneak peaks från lägenheten, och av hennes inlägg på Instagram att döma verkade hon minst sagt se fram emot att få flytta in i den fina lyan.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

”Det blir så fint så jag nästa börjar gråta. Är iofs gravid och gråter ohämmat när Ica-Stig måste bo i ett läskigt bergsrum. Men ändå... FIIIINT!”, skrev hon då.

Och nu börjar den framtid de såg framför sig att närma sig med stormsteg. I början av mars fick de nämligen sin efterlängtade dotter Juno, och nu börjar även lägenheten att närma sig det färdiga resultatet.

Carina Bergs nya bilder på lyxlägenheten – efter renoveringen

Det är på Carinas Instagram som hon nu visar upp resultatet av den påkostade renoveringen. Under en bild på en vit- och gråmålad hall med en fantastisk fiskbensparkett skriver hon:

”En hall redo för trebarnsfamiljs-tornadon!”

Och i kommentarsfältet är det många som är imponerade över hur fint de har fått det och som också snabbt får roliga bilder av hur familjen kommer leva där.

”Kan se alla tre ungar jaga varandra runt bordet, blommor och vas flyger, vattnet rinner ner på golvet o ungarna ba ”oj förlåt”. Underbart!”, skriver bland annat en person.

Annons

”Wow så snyggt! Äntligen ett runt bord i en stor hall med underbara bukettblommor och lampan to die for”, skriver en annan.

Många önskar också att tv-profilen ska dela med sig av ännu fler bilder och videos från lägenheten.

”Mer mer mer, vill se mer!”, skriver en följare.

Men tittar man bland Carinas händelsehöjdpunkter kan man faktiskt se att hon har sparat en höjdpunkt som heter just "lägenheten". Och bläddrar man bland bilderna där man kan man ta del av ännu fler bilder och videos från renoveringsprocessen. Bland annat kan man se att kändisparet har valt att måla taket i en minst sagt häftig och unik färg.

Och även köket verkar de ha kommit långt med!

Annons