LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Patrick Ekwalls insikt efter hustrun Hannah Ekwalls bortgång

11 apr, 2021 
Patrick och Hannah Ekwall.
Det är drygt två månader sedan som Patrick Ekwalls fru Hannah Ekwall lämnade jordelivet.
Nu skriver Patrick hur han mår och om sitt livsbeslut.
Annons
Här är alla deltagare i Den stora hälsoresan säsong 2Brand logo
Här är alla deltagare i Den stora hälsoresan säsong 2

Det var den 12e februari som sportprofilen Patrick Ekwall skrev ett känslosamt inlägg på Instagram om att hans hustru Hannah Ekwall gått bort i sviterna av bröstcancer, enbart 39 år gammal.

Hannah diagnosticerades med bröstcancer i mars 2020.

”Vår underbara älskade Hannah har somnat in. Kampen mot cancern försämrades drastiskt över ett dygn och inte ens Hannah kunde stå emot till slut. Vi är bottenlöst förtvivlade, vi har förlorat en oerhört älskad mamma, en underbar kärlek och levnadsglad människa som bara ville hjälpa andra och sprida glädje”, skrev Patrick då.

Nu har Patrick gjort ett nytt inlägg om hur han mår i sorgen och hur han vissa dagar får dåligt samvete för att han skrattar och har kul.

”Vi tar livet vidare och försöker tänka framåt. Sorgen och saknaden river djupa sår och sköljer över mig, främst på kvällar och när jag är själv. Men jag reser mig oftast relativt snabbt med hjälp av Tindra, Wilma, mina vänner, familj, träning, jobb och att bara försöka leva.Jag slår bort allt dåligt samvete som jagar mig för att jag ibland mår bra och skrattar.”

Annons

Vill fortsätta leva för Hannah skull

Han skriver vidare att han måste fortsätta leva sitt liv som vanligt – för att det hade Hannah velat.

”För jag vet att Hannah skulle bli så förbannad om vi hade dragit ned rullgardinen och gömt oss under ett täcke.Hon älskade livet och vill inget annat än att vi ska leva.Det är en daglig kamp, men vi står upp, vi tar oss framåt och vi mår lite bra ibland.Sköt om er alla snälla som hör av sig. Jag hinner inte svara alla, men lovar att jag läser allt.”

Annons