Carina Berg visar upp 1 åriga dottern Juno – så ser hon ut nu

CARINA BERG, JUNO BERG

Carina Berg är mamma till barnen Holger, Otto och Juno. Nu visar hon upp en bild på lilla Juno – som hunnit bli drygt 1 år gammal!
0:47

Efter reklamen: Carolina Gynning i chock efter udda gåvan från Carina Berg: "Du skojar"

(0:47)

Slå på ljud

I mars 2021 blev Carina Berg, 43, trebarnsmamma, när hennes och maken Erik Bergs, 33, dotter Juno kom till världen. I slutet av 2019 blev Carina och Erik föräldrar åt sonen Otto, 2, och från äktenskapet med Kristian Luuk, 55, har Carina sonen Holger, 11.

”Juno Karin Elsa Berg. Äntligen är du här. Mamma och pappa älskar dig”, skrev Carina Berg i ett inlägg på Instagram när hon annonserade den lillas födsel.

På sina sociala kanaler delar Carina Berg ofta med sig av livet med småbarn, och nu får vi se hur lilla Juno ser ut idag!

Elisa Lindströms okända relation till Bianca – kyssbilden avslöjad

Carina Bergs sorg – efter dödsfallet i familjen

Nu har Juno hunnit bli hela 1 år och tre månader gammal och under hennes första tid i livet har familjen njutit till fullo. Den senaste tiden har det dock varit tungt för familjen, då det är prick sex år som Carinas pappa gick bort. I podden berättade hon om sorgen kring att Otto och Juno aldrig fick chansen att träffa sin morfar.

– Han skulle ha blivit 73 nu, Juno och Otto fick aldrig träffa honom. På hans födelsedag åkte vi ut på fjärden och hade med oss punch och ett litet vackert glas så fick han en liten lunch punch, sa Carina podcast Gynning & Berg hittar sig själva, och fortsatte:

– Pappas aska ligger i havet, barnen fick hälla i varsitt glas.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så fick Juno sitt namn – speciella platsen

Dottern Juno är döpt efter ett av Carina Bergs favoritbagerier i Köpenhamn, staden som Erik bodde i när paret träffades, där han hade proffskontrakt i fotbollsklubben Köpenhamn FC.

– Hon är döpt efter ett bageri i Köpenhamn som hade de smörigaste bullarna, har Carina Berg förklarat i sin podcast Gynning & Berg hittar sig själva.

Hon fortsatte:

– När vi blev ihop gick vi på det här bageriet i Köpenhamn som då heter Juno Bakery. Det är bullar man inte behöver bre extra smör på.

Namnet Juno är för övrigt ovanligt i Sverige och endast 660 personer i hela landet har det som tilltalsnamn.

Så här ser Juno ut idag!

CARINA BERG
FOTO: INSTAGRAM

Supporterfirandet slutar i platt fall

Se klippet här!

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!