Carina Berg om tårarna framför 10-åriga sonen Holger

Carina Bergs tårar framför 10-åriga sonen Holger – efter beslutet med Kristian Luuk
Ex-makarna Carina Berg och Kristian Luuk har 10-åriga sonen Holger ihop. Ett beslut under sommaren gällande sonen fick Carina att bryta ihop i tårar.
– Så började jag gråta framför honom, säger hon nu i sin podcast.
Annons

Tv-profilen Carina Berg blev mamma åt Otto i slutet av december 2019, sonen som hon fick tillsammans med maken Erik Berg. Men Otto är inte Carinas enda barn. Sedan sitt tidigare äktenskap med Kristian Luuk är Carina Berg också mamma till 10-åriga sonen Holger.

Annons

Carina Berg driver podcasten Berg och Gynning – hittar sig själva ihop med vännen Carolina Gynning, och efter veckor av sommarpaus och semester är duon tillbaka med ett nytt avsnitt.

Tiden med äldsta sonen Holger

I det nya avsnittet delar Carina med sig av en situation med sonen Holger, som hon väntat på att få berätta för Carolina. Två hela, fantastiska, veckor i rad fick hon tillbringa med sonen.

– Jag hade ett ögonblick i somras som jag tänkte att jag skulle prata med dig om, som du vet precis vad det handlar om. När jag hade varit med Holger i två veckor, vi hade två veckors-pass i somras. Då har man varit så himla tätt på varandra, man är ledig och man är i två veckor och man gnuggas och gnuggas, säger hon och fortsätter:

Annons

– Jag tror att det här var den mysigaste sommaren i hela vårt liv. Han är så stor nu och vi har så gosigt, det är så kul och va med honom och prata med honom.

Carina Berg om tårarna framför sonen

När Carina Berg sedan skulle lämna Holger till Kristian Luuk för två stycken pappa-veckor i rad kändes det tungt.

– Det var ju som att banka sig själv i huvudet då med hammare. Och så höll jag mig nästan, men när han skulle gå ut genom dörren så kände jag att det går inte, säger Carina Berg.

– Det kom en tår, säger Carolina Gynning då som listat ut vad som kommer att hända här näst, och mycket riktigt är det precis vad som sker.

Carina Berg fortsätter:

Annons

– Så började jag gråta framför honom, och det försöker jag ju låta bli. Så då försökte jag skoja bort det lite grann, så att han inte ska bära med sig sin grinande mamma det sista som händer.

Men Carina räddade upp situationen väl innan sonen och hon skildes åt.

– Så sa jag att egentligen är jag glad, för snart ses vi igen, och jag vet att du ska till din härliga pappa.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…