LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carina Berg om att flytta utomlands med maken Erik och barnen

15 aug, 2023 
Hanna Bolander
Carina Berg
Carina Berg flyttade nyligen in i ett nytt lyxhus med familjen.
Men hon och Erik går redan i tankarna om att flytta igen.
Den här gången till andra sidan jorden.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”Brand logo
Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”

Carina Berg flyttade i höstas till ett nytt hus tillsammans med maken Erik. Huset är beläget i Danderyd. Hon har tidigare delat med sig av bilder inifrån det lyxiga huset som då var under renovering.

Hänt har tidigare berättat vad den stora lyxvillan är värd. Den enorma summan som paret i slutändan betalade landade på 18 150 000 kronor.

Carina Berg om att flytta till USA

Men nu berättar Carina i podden Gynning & Berg – hittar sig själva att paret går i fyttankar åter igen. Den här gången till andra sidan jorden – till USA.

Planen att flytta är inte spikad, men i avsnittet berättar Carina att paret tillåtit sig själva att drömma lite.

Det var efter att Erik träffade en Hollywoodtränare i Stockholm som drömmen tog fart. Han tyckte nämligen att familjen Berg skulle flytta till USA så att han och Erik kunde jobba ihop inom träning.

Annons

– Han tycker att vi ska flytta till USA, det är hans plan, att han tycker att jag Erik och familjen ska ta vårt pick och pack och flytta dit och så kan Erik och han jobba ihop, säger Carina och fortsätter:

– Jag tycker att det låter som en jätterolig idé, men vem ska ta tag i allt det här?

Carina Bergs oro kring att flytta med familjen till USA

Hon fortsätter att berätta att hennes man Erik ofta tar sig ann stora projekt – eller åtminstone planerar stort i huvudet. Men hon är lite osäker på idén att flytta, åtminstone vem som som skulle ta tag i och genomföra det.

– Men när ska det bli då undrar jag? Jag har många frågor och Erik är jätteglad och entusiastisk för det är han för det mesta och han har ju väldigt mycket stora projekt i sitt huvud.

Men trots frågetecken så verkar Carina ändå positivt inställd till idéen! Hon säger själv att om Erik ser till att styra upp flytten så hänger hon på.

– Om han gör det där och roddar med det då hänger jag på! Det blir väl kul!

FOTO: TT

Annons