ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carina Berg visar upp renoveringen av sovrummet i nya huset

23 mar, 2023 
Ifjol flyttade Carina och maken Erik Berg in i ett nytt hus.
Sedan dess har det pågått renovering.
Men nu visar Carina Berg upp resultat!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”Brand logo
Carina Berg om kvällen med Carolina Gynning: ”Njuta”

Tv-profilen och programledaren Carina Berg är gift med före detta fotbollsspelaren Erik Berg. Tillsammans har de två gemensamma barn och flyttade förra året till en ny villa i Stockholm.

Nu väljer Carina att visa upp detaljer inifrån huset.

Carina Berg visar upp renoveringen – detaljerna i sovrummet

Carina och Erik har nyligen tagit hjälp för att renovera sovrummet. På fyra dagar gjordes minst sagt en drastisk förändring!

”KLAAAART! På fyra dagar förvandlades brokigt djungelrum till bääägemys och lugn. Och vi behöll gamla gaveln för när den slapp konkurrera med stirrande apor och apelsiner så blev den fin. Yay!”, skriver Carina på Instagram.

Carina Bergs bakslag med huset: ”Mögel på vinden”

Tidigare i år berättade Carina Berg i sin podcast Gynning & Berg att de var tvungna att byta ventilation i huset, dessutom så var vinden tvungen att saneras på grund av mögel.

– Vi måste byta ventilation nu hemma. Det här är senaste nytt om mitt hus då. Alla fakturor som kommer är på 250 000 så vi är också luspanka. Man ska inte gnälla för vi sitter i ett jättefint hus men iallafall så blev det så nu, säger hon och fortsätter:

– Det här huset bjuder på överraskning efter överraskning. Det senaste är att det är mögel på vinden och det måste saneras först med någon typ av ånga eller någon rökbomb eller vad det var.

FOTO: TT

Annons