Carina Berg och Kristian Luuks beslut om sonen Holger

Kristian Luuk, Carina Berg
Ex-makarna Carina Berg och Kristian Luuk har sonen Holger Luuk ihop.
Nu avslöjar tv-profilen varför tioåringen inte syns till i sociala medier.
Annons

För tre år sedan avslöjade Carina Berg, 41, att hon träffat kärleken i fotbollsspelaren Erik Berg, fd. Johansson, 31. 2018 ägde bröllopet rum och i somras avslöjade makarna att de väntade sitt första gemensamma barn. I ett inlägg på Instagram berättade Carina då att paret fått kämpa ett bra tag för att lyckas bli gravida.

Annons

”Efter en knölig uppförsbacke där vi visst skulle ödmjukas ner på knäna var det till slut en liten som ville hänga kvar. Så tacksam och LYCKLIG ATT JAG BARA GRINAR”, skrev Carina Berg vid tillfället.

Erik och Carina Bergs bebislycka

Den 28 december blev Carina och Erik Berg föräldrar till en son, som de har valt att ge namnet Otto. Även denna gång avslöjades nyheten genom ett inlägg på Instagram.

Idag fyller Erik år. Men det kommer liksom lite i skymundan. För i förrgår kom han till oss. Som vi har längtat. Nu torkar vi gladtårar och äter tårta. Lilla Otto Berg, mamma och pappa älskar dig!”.
Annons

Sedan dess har vi fått se flera uppdateringar från makarna som verkar trivas utmärkt med livet som småbarnsföräldrar. Strax efter förlossningen la Erik Berg upp en bild på hustrun och sonen.

”Obeskrivlig kärlek till dessa två kämpar”, skrev han i bildtexten. 

Carina Berg om sonen Holger

Otto är Erik Bergs första barn, men Carina har även sonen Holger, 10, sedan en tidigare relation med komikern Kristian Luuk, 53.

Kristian och Carina har valt att inte prata om sonen i intervjuer och på deras sociala medier-konton går det inte att hitta en enda bild på pojken.

I kommentarsfältet till en bild på Carina Bergs Instagram har komikern Nour El-Refai, 32, efterfrågat en bild på Otto tillsammans med storebror Holger. Nu avslöjar Carina varför hon väljer att inte dela med sig av bilder på tioåringen.

Annons

”Har 1000 men storebror jobbar inte insta”, skriver Carina Berg i ett svar till Nours kommentar.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…