Camilla Läckbergs ord om viktuppgången

Camilla Läckbergs ord om viktuppgången
Camilla Läckberg har ett tufft år bakom sig.
Nu ber hon sina vänner och följare att ha tålamod.
"Jag har mitt mest intensiva år någonsin bakom mig. På många plan.", skriver hon i ett inlägg på Instagram.
Annons

Deckardrottningen Camilla Läckberg, 45, har haft en hel del på sina axlar under det senaste året. Mellan boksläpp och planerad flytt till Los Angeles har hon även barnen Polly, Meja, Wille och Charlie.

Annons

Och livet har under de senaste månaderna tagit hårt på Camilla. Senast vid Alla hjärtans dag skrev hon ett öppenhjärtligt inlägg på Instagram om hur dåligt hon mår av den stress som hon känt.

” Jag har haft mitt mest sressfyllda år på många år 2019. Jag har jobbat, gråtit av stress på så många plan. Och ätit. Och gått upp mycket i vikt.”. skrev hon på Instagram då.

Annons

Trots att Camilla gång på gång bett följare att avstå från elaka kommentarer kring hennes kropp har hennes kommentarstrådar många gånger fyllts av anmärkningar på hennes vikt.

Camilla Läckbergs egna ord om stressen

Nu gör Camilla ytterligare ett ärligt inlägg där hon berättar om tuffa tiden. Texten börjar med at hon ber alla sina vänner och följare att ha tålamod med att hon inte svarar på samtal och sms.

“Kommunicerar lite kollektivt med er alla nu, vänner, bekanta, följare. Är just nu extremt dålig på att svara på mess, mail, DM, samtal osv. Socialt är jag lite (ok mycket) ufo just nu.”, skriver hon i inlägget.

Annons

Trots att Camilla är noga med att förklara att hon är stolt över det hon har åstadkommit under det senaste året berättar hon även om den påverkan stressen har haft på henne – och hur mycket hon längtar efter att få pusta ut.

“Jag är också trött, sliten, stressad – och jag mår skitdåligt med mig själv både fysiskt och psykiskt nu på grund av de extra femton stresskilon jag lagt på mig under året som gått. OCH till det vansinnigt arg på mig själv för att jag låter något så fånigt komma åt mig så mycket…. Ovärdigt och pinsamt, men likväl sitter de hjärnspökena där. Stenhårt.”.

Ber vännerna om tålamod

Det är dock tydligt att Camilla själv förstår att hon behöver en paus och i inlägget lovar hon sina följare att använda sommaren till att ta det lugnt och vila upp sig ordentligt.

“Ni som jag känner som väntar på svar på mess med mera, ni vänner som gång på gång får nej eller ursäkter på frågor om att ses osv osv – hoppas ni kan ge mig det utrymmet och tålamodet. Det är inget personligt.”, vädjar Camilla till sina vänner.

Annons

I Camillas kommentarsfält blir det dock tydligt att hennes vänner har full förståelse för situationen. Bland dem som nu skickar sin kärlek till författaren finns Laila Bagge, Martina Haag och Jessica Almernäs.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…