Camilla Läckberg om 15-åriga dotterns framtid: ”Förbannad”

Camilla Läckberg och dottern Meja Eriksson
Camilla Läckbergs 15-åriga dotter Meja Eriksson har börjat kliva in i vuxenvärlden. Nu berättar författaren om sin oro inför dotterns framtid i ett nytt avsnitt av Framgångspodden med Alexander Pärleros.
Annons

Sveriges deckardrottning Camilla Läckberg, 44, gifte sig med kärleken Simon Sköld, 31, för två år sedan. Makarna har dottern Polly Läckberg Sköld, 3, tillsammans och Camilla har sedan tidigare barnen Meja Eriksson, 15, Wille Eriksson, 16, och Charlie Melin, 9.

Tidigare i år berättade Simon Sköld att paret inte har några planer på att skaffa fler barn i framtiden.

”Kan ärligt med handen på hjärtat säga att vi har så de räcker. Älskar våra kids men fler blir de inte, vi måste ju ha tid för de vi redan har. Blir en del med alla Bonusbarnen”, skrev Simon Sköld då på Instagram.

Även Camilla Läckberg har avslöjat att hon känner sig nöjd med de barn hon har idag, men att hon gillar att vara barnvakt åt vännernas bebisar.

Nej vi ska inte ha fler. Men lånebebis är ljuvligt!” skrev Camilla Läckberg i ett inlägg på Instagram.

Simon Sköld och Camilla Läckberg
Simon Sköld och Camilla Läckberg på Let’s dance.

Oron över 15-åriga dottern Meja Eriksson

Camilla Läckberg har tidigare varit öppen med att hon upplevde livet som småbarnsförälder som tufft. Men att vara mamma till två tonåringar upplever hon inte som något större bekymmer. Hennes största oro grundar sig i dottern Meja Erikssons framtid, något Camilla berättar mer om i ett nytt avsnitt av Framgångspodden med Alexander Pärleros, 34.

– Det händer någonting när jag börjar se världen genom hennes ögon och ser vilken värld hon ska ut i så blir man mer och mer förbannad för jag har börjat inse att hon kommer inte ut i världen på samma villkor som mina söner gör.

– Vad är skillnaden då?, frågar Alexander Pärleros, varpå Camilla Läckberg svarar:

– Var ska man börja… löneläge, karriärmöjligheter, investeringspengar, hur man behandlas överlag som man, de regler och normer man ska leva efter. Vi har extremt mycket snävare normer som kvinnor.

Camilla Läckberg berättar att hon märkte av det här tydligt när hon blev tillsammans med sin 12 år yngre make och möttes av många kritiska röster. Samtidigt upplever hon att män som träffar yngre kvinnor sällan blir behandlade på samma sätt.

– Det är ett annorlunda spelfält för henne och jag tycker inte att det är okej, säger Camilla Läckberg.

FOTO: Ola Axman/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…