Camilla Läckbergs ord efter TV4-profilernas oväntade gest

Camilla Läckbergs ord efter TV4-profilernas oväntade gest: ”Galna”
När Camilla Läckberg fyllde 45 uppmärksammades hon av många, bland annat av vännerna Jenny Strömstedt och Tilde de Paula Eby. Nu visar Camilla upp den kärleksfulla, men något oväntade, gest hon tog emot av TV4-profilerna.
Annons

Förra veckan fyllde författardrottningen Camilla Läckberg 45 år och det har firats av både familj och vänner – något som knappast undgått den som följer henne på sociala medier. Camilla som flitigt uppdaterar sina följare om livets alla bestyr delade glatt med sig av allt ifrån en bild på tårtan som hennes make Simon Sköld bakat åt henne, till en video från den ”överraskingsdag” som maken och vännen Christina Saliba stod för.

I ett känslosamt inlägg tackade hon alla sina nära och kära för dagen och allt den gett henne.

Annons

Vill skicka ett enormt stort kollektivt TACK till alla som var med och gjorde min 45-årsdag oförglömlig. Så mycket kärlek så jag är helt överväldigad! TACK alla!!!”, skrev hon och fortsatte:

Annons

Och särskilt stort tack till Simon Sköld och Christina Saliba som dragit ihop hela överraskningsdagen. Att min syster Lena med familj (från Göteborg) plötsligt stod där var det som helt fick mig att bryta ihop.

Ännu en kärleksfull gest

Men trots att hon fick livets födelsedagsfirande slutade inte festligheterna där, för nog har hon många i sin närhet som uppskattar henne. Under gårdagen delade hon med sig av ännu en kärleksfull gest hon fick på sin stora dag – en stor bukett rosor från TV4-programledarna Tilde de Paula Eby och Jenny Strömstedt.

Detta kan vara den mest galna blomsterbukett jag någonsin sett! TACK Tilde de Paula Eby och Jenny Strömstedt! Lever fortfarande på ångorna av fredagens kärleksbombning. Så mycket fina, varma, generösa, stöttande, positiva och kärleksfulla människor jag har i mitt liv. Tacksam”, skriver Camilla Läckberg när hon delar en bild av det stora blombuketten.

Bland kommentarerna till inlägget visar även hennes följare att de anser att hon är värd all den uppskattning och kärlek som hon får.

Annons

Det man ger får man, du inspirerar många”, skriver en.

Är du värd”, skriver en annan.

Du är en stjärna som lyser stark. Och ser snäll ut. Det kanske hör ihop”, instämmer en till.

Annons

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…