Camilla Läckbergs nya lycka med Simon Sköld

Camilla Läckberg Simon Sköld
De verkar ha haft en bra sommar, Camilla Läckberg och Simon Sköld. Och lyckan ser ut att fortsätta för paret – som kommer vara med om en riktig förändring.
”Livet är bra. Väldigt bra”, skriver hon.
Annons

Den här sommaren blev kanske så som många hade tänkt sig. Men några som tycks haft det toppen är författaren Camilla Läckberg, 45, och personliga tränaren och MMA-fightern Simon Sköld, 45. Och av deckardrottningens senaste Instagram-inlägg att döma kommer det fortsätta vara glada dagar i hushållet – om än en stor förändring.

Annons

Middag med maken på La Vecchia Signora. Vi smygfirar livet lite”, skriver Camilla Läckberg på Instagram.

De har varit ihop sedan 2014, efter att Camilla Läckbergs äktenskap med kändispolisen Martin Melin tagit slut. De gifte sig 2017 och har tillsammans dottern Polly Läckberg Sköld,. Camilla Läckberg har också sonen Charlie Melin från förhållandet med Martin Melin, samt Meja och Willie Eriksson från förhållandet med Micke Eriksson.

Raseriet mot följarna

Camilla Läckberg har under sommaren varit tvungen att ryta till mot sina följare ett par gånger. Nu senaste handlade det om kritiken mot en bild på dottern Polly. Författaren tröttnade på att många följare lade sig i hennes mödraskap och skrev:

Annons

”Nu börjar mitt tålamod tryta lite med er morsor här som tar sig rätten att tala om för oss att vi ska ”kamma Pollys hår”. Herregud. Pollys hår kammas. Minst en gång om dagen”.

Trots det verkar det alltså som att sommaren varit bra. Nu berättar Camilla Läckberg om nästa beslut för familjen.

Vi har haft en fantastisk sommar (under världsomständigheterna.) Vi är båda i dagarna klara med var sitt nytt projekt vi jobbat hårt med hela sommaren. Imorgon (läs fredag, reds. anm.)  får vi nycklarna till vårt hus i Tyresö”, skriver hon på Instagram.

De har nu en lägenhet på Södermalm i Stockholm, med en fin utsikt över stadens takåsar. Det visar hon också upp på Instagram:

”Vår gemensamma morgonrutin är numera att direkt efter vi vaknat sätta oss på terassen med en kopp kaffe och sakta vakna till. Älskar det!”, skriver Camilla Läckberg.

Annons

Framtidsplanerna med Simon

Förutom husköpet har Camilla Läckberg en del andra projekt på gång. Vad det är avslöjar hon inte utan skriver bara:

”Så mycket spännande väntar i höst att berätta. Häng med så får ni veta allt”.

Det är mycket att fira alltså, och det verkar paret ta vara på. I inlägget skriver nämligen Camilla Läckberg:

”Och imorgon kväll (läs: fredag kväll, reds. anm.) firarmiddag på Frantzén med härligt gäng. Livet är bra. Väldigt bra”.

Hon påpekar dock att hon är väldigt tacksam för sina framgångar och att hon förstår att alla inte har det lika bra.

”Vi är dock självklart medvetna om att vi är lyckligt lottade. Vi är tacksamma. Och ödmjuka inför att många nu kämpar. Men vi fortsätter jobba hårt för att nå våra drömmar, och för att ta hand om vår familj”.

Annons

Bild: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…