ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Camilla Läckberg och Simon Skölds lyxköp – visar upp nya husbilen

25 aug, 2022 
Camilla Läckberg, Simon Sköld.
Familjelivet går som på räls för Camilla Läckberg och Simon Sköld.
I höst förnyar de sina bröllopslöften och nu har makarna utökat familjen med ännu en medlem – nämligen den lyxiga husbilen Gittan.
Annons
Camilla Läckbergs spontana husbilsköpBrand logo
Camilla Läckbergs spontana husbilsköp

Det var för åtta år sedan som kärleken började spira för den kända författaren Camilla Läckberg, 47, och professionella MMA-utföraren Simon Sköld, 35. Idag är paret bosatta i en lyxig villa i Enskede i Stockholm och de har minst sagt en stor familj tillsammans. Paret har dottern Polly ihop och Camilla Läckberg har Wille, Meja, och Charlie från tidigare relationer.

2014 möttes vi av nyheterna att de hade fallit för varandra och kort därpå friade Simon till Camilla under en förtrollande middag på Grand Hotel i Stockholm.

”Någon är vääääldigt lycklig över sin ring på fingret. Ja, jag med så klart... Men han hängde på låset imorse för att hämta den”, skrev Camilla Läckberg på Instagram när paret visade upp ringarna.

Camilla Läckberg och Simon Skölds bröllopshistoria

Några år senare var det dags för bröllopsklockorna att ringa. Paret lurade vänner och familj till en kändisfest – som sedan visade sig vara deras egna glamorösa bröllopsceremoni. Och inte långt därefter gifte paret sig för en andra gång i New York, men denna gång på riktigt.

Annons

I början av sommaren gick Simon ut med ett nytt härligt besked för makarna. Till hösten så ska de nämligen ta sitt pick och pack till Las Vegas för att förnya sina bröllopslöften. I ett Instagram-inlägg beskrev han lyckan på deras femåriga bröllopsdag och berättade om deras resa till andra sidan Atlanten.

”Idag är det min och Camillas bröllopsdag och första gången vi inte spenderar den tillsammans. Vi gjorde ju två bröllop och fick fira den dubbla gånger, och måste säga att vår bröllopsfest var så magiskt rolig. Älskar dig mitt hjärta och tiden går så galet fort, 5 år har vi varit gifta och det är bara början. Du är bäst och jag älskar dig. I höst ska vi för nya våra bröllopslöften i Las Vegas”, skriver han i Instagram-inlägget.

Simon Sköld visar upp nya lyxköpet med Camilla Läckberg

Men det är inte bara Las Vegas som gäller för paret till hösten. När Hänt träffar Camilla Läckberg på Viaplays pressträff avslöjar hon att de har spontanköpt en ny lyxig husbil som de ska ut och resa med. Och den är minst sagt glamorös – husbilen har redan en espressomaskin och en grill.

Annons

– Vi fick den idén för typ två veckor sedan så vi spontanköpte en husbil. Hon är redan döpt och heter Gittan, säger Camilla till Hänt.

Tanken är att Simon och Camilla ska ta första vändan med kära Gittan mot Trosa camping för att testa campinglivet innan barnen får ta del av familjens nya ögonsten. På frågan om hur mycket paret spenderade på lyxköpet svarar Camilla:

– En dam pratar aldrig priser.

Nyligen delade Camilla Läckbergs andre hälft Simon Sköld ett Instagram-inlägg på fina Gittan och visst ser husbilen lyxig ut!

Simon Sköld och Camilla Läckbergs nya husbil
Simon Skölds Instagram-inlägg.
Camilla Läckberg och Simon Skölds nya husbil.
Simon Skölds Instagram-inlägg.
Camilla Läckberg och Simon Skölds nya husbild.
Simon Skölds Instagram-inlägg.

FOTO: TV4, VICTOR CASADO/TT, INSTAGRAM/SIMONSKOLD

Annons