TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Camilla Läckbergs bakslag efter lyxköpet – bilderna visar kaoset

28 aug, 2022 
Camil
Författaren Camilla Läckberg och maken Simon Sköld har slagit på stort och köpt en husbil.
Men nästan direkt stötte de på ett hinder!
Annons
Camilla Läckbergs spontana husbilsköpBrand logo
Camilla Läckbergs spontana husbilsköp

Deckardrottningen Camilla Läckberg är ständigt aktuell med nya böcker och serier. Sedan debuten 2003 med Isprinsessan har karriären gått spikrakt uppåt. Förra året kunde vi se även henne i Svenska powerkvinnor på TV3 och många har dessutom säkert spanat in hennes serie Lyckoviken som gjort succé.

Hon är gift med MMA-proffset Simon Sköld och tillsammans bor de med barn i Enskede, strax utanför Stockholm innerstad. När Hänt nyligen träffade Camilla LäckbergViaplays pressträff berättade hon om sitt och Simons spontanköp. En ny lyxig husbil som de kommer spendera en hel del tid i.

Men nu visar det sig att makarna stött på ett bakslag efter köpet...

Bilderna på nya husbilen: ”Vår nya familjemedlem”

Husbilen har bland annat en grill och en espressomaskin, och idén till köpet uppstod för bara några veckor sedan.

Annons

– Vi fick den idén för typ två veckor sedan så vi spontanköpte en husbil. Hon är redan döpt och heter Gittan, förklarade Camilla för Hänt under Viaplays pressträff.

Samtidigt var hon förtegen om prislappen för köpet.

– En dam pratar aldrig priser.

Simon Sköld publicerade även ett par bilder på husbilen och det verkar minst sagt som familjen är nöjda!

”Igår kom vår nya familjemedlem ”gittan” som frugan döpt den till. Ser fram emot massor med äventyr och tar gärna tips på fina ställen att besöka som inte måste vara en campingplats”, skriver han under bildspelet.

Bakslaget med nya lyxköpet – läckte vatten

Men kort efter köpet visade det sig att makarna stött på trubbel, det hade nämligen börjat läcka vatten, något som Camilla visade på sin Instagram-story.

Däremot verkade problemet enkelt att lösa då makarna redan varit ute på sin första tur med ”Gittan” som de kallar husbilen för.

”Vaknade till det här imorse. Igår sov vi aningen oroligt, bädden kändes liten och trång. Men. Inatt testade vi sova skavfötters och det funkade mycket bättre! Som vi har njutit av den här helgen! Ni är ju många också som frågar hur det funkar ”vara vi” på en camping… Finemang skulle jag säga!! Aldrig riktigt förstått mig på svenska kändisar som säger de inte kan ”göra ditt eller datten” pga de är kända. Dumheter anser jag.”, skriver Läckberg.

FOTO: Instagram / TV4

Annons