Följarnas starka reaktioner efter Camilla Läckbergs avklädda bild

Camilla Läckberg

I brist på annat har Camilla Läckberg nu börjat upp några av hennes gamla favoritbilder på Instagram.
En av dem är tagen bara ett par timmar innan hennes bröllop med Simon Sköld. Men bilden chockar följarna.
”Hoppas du ramat in detta foto”, skriver en person.

Deckardrottningen Camilla Läckberg, 46, har många olika talanger. Efter att ha skrivit tio böcker i Fjällbacka-serien kom hon förra året ut med hämndromanen En bur av guld. I år kom även uppföljaren Vingar av silver.

Under hösten har Camilla varit högaktuell i och med hennes kriminalserie Lyckoviken, där bland andra Martin Stenmarck, 48, och Disa Östrand, 34, spelar huvudrollerna. Serien har blivit väldigt populär och nu väntar tittarna med spänning på säsong nummer två.

LÄS MER: 13-årige Theo Wahlgren i dramatisk olycka

Utöver jobbet som succéförfattare är Camilla fyrabarnsmamma och gift med Simon Sköld, 33. Paret har varit tillsammans i flera år, men sedan 2017 är de alltså man och hustru. Tillsammans har de dottern Polly, 5.

Kärlekssagan med Simon Sköld

Det var under sommaren 2017 som Camilla och Simon sa ja till varandra. I själva verket gjorde de det faktiskt två gånger. Den första gången var det på en hemlig ceremoni på landet, men kort därefter valde de att gifta sig ”på riktigt”.

Det andra bröllopet gick av stapeln i Svenska kyrkan i New York – under själva bröllopsresan.

”Roliga saker gör man ju gärna fler gånger!! Och eftersom vi inte vågade söka hindersprövning i Sverige innan vigseln där, pga risken att det skulle läcka ut i förväg då - så har vi idag gift oss igen, och nu även juridiskt – i Svenska Kyrkan i New York”, skrev deckardrottningen då på Instagram.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

I dessa pandemi-tider har det varit en utmaning att ta fina bilder till sina sociala medier då man bara är hemma på dagarna. Det har fått Camilla Läckberg att se tillbaka i arkivet och leta fram sina gamla godingar.

Bilden som fick följarna att häpna

Nu har författaren publicerat en av hennes absoluta favoritbilder genom tiderna, och inte helt oväntat så är bilden tagen samma dag som bröllopet med Simon ägde rum.

Bilden får nu följarna att tappa hakan. Fotot som Camilla har lagt upp visar nämligen väldigt mycket hud och hennes enda klädesplagg är ett par trosor.

”Kommer lägga upp lite gamla favoritbilder. Eftersom jag mest lullar runt hemma i pyjamas o jobbar o inte skapar så mkt spännande vardagscontent just nu. Och börjar med denna. Spanx, diadem och bubbel ett par timmar innan mitt och Simons bröllop”, skriver hon till Instagram-bilden, följt av ett gäng taggar där en av dem lyder ”40 plus och visar lite hud, lev med det”.

Den avklädda bilden är avvikande, för just avklätt är inget som brukar synas i Camillas flöde. Nu hyllas författarens ovanliga inlägg bland följarna.

”Så vacker bild och kvinna. Du ser så trygg ut i dig själv. En bra förebild för andra kvinnor och tjejer”, skriver en.

”Älskar denna bild. Så mycket power o lycka i ett.”, skriver en annan.

”Hoppas du ramat in detta foto”, skriver en tredje.

FOTO: Claudio Bresciani/TT

LÄS OCKSÅ: Simon Skölds nya insikt om livet med Camilla Läckberg

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckbergs stora framtidsplaner med Simon Sköld