Camilla Läckbergs ärliga erkännande om okända kampen

Camilla Läckbergs om sina hjärnspöken
Camilla Läckberg berättar nu om sin okända kamp – hur hon, som många andra, kämpar mot hjärnspökena.
”Jag blir som alltid så jävla förbannad på mig själv att något så ytligt som lite extra bearnaisevolanger tar ifrån mig glädje”, skriver hon på Instagram.
Annons

Deckardrottningen Camilla Läckberg, 45, har sålt miljoner böcker världen över. Efter tio stycken deckare i den populära Fjällbacka-serien har hon även hunnit med romanen En bur av guld, och sju stycken barnböcker om karaktären Super-Charlie.

Annons

När Hänt träffade Camilla Läckberg i höstas på Pascal Engmans bokrelease förklarade hon att hon tar mycket inspiration från sitt egna liv till sina böcker.

Annons

– Jag gräver alltid där jag står. Det är faktiskt det som har varit min framgångsfaktor tror jag om jag ska försöka analysera det. Jag plockar alltid från mig själv och gräver alltid där jag står, sa hon då.

Trots all framgång känner även deckardrottningen sina dippar. Det är i ett inlägg på Instagram som hon berättar om sina mindre roliga tankar om sig själv.

”På fredag är det Elle-gala, den gala där man verkligen kan ta ut svängarna om man är modeintresserad. Och jag älskar vårens modetrend med neon, så valde en neongul klänning, som skapas nu av en fantastisk svensk designer”, skriver hon i inlägget och fortsätter:

Annons

”Men – jag har svårt att glädja mig. Gamla spöken gör sig påminda. Har pratat om det förut – hjärnspöket som gjorde entré någon gång i tonåren”.

Övervägde att ställa in

Hon berättar vidare att hennes viktuppgång gör att hon känner sig mindre fin, trots att hon vet att det är helt fel tankar att tänka.

”Har gått upp en del sen i somras, är en stressätare och den här hösten har varit stressfylld på många plan. Så en del av mig vill helt ärligt skita i att gå. För jag känner mig inte ”fin” med min extra vikt. Vilket jag VET är löjligt. Men logiken har svårt att vinna över rösterna i huvudet. Och jag blir som alltid så jävla förbannad på mig själv att något så ytligt som lite extra bearnaisevolanger tar ifrån mig glädje inför en kul fest.”

Annons

Hon avslutar inlägget med att berätta att hon trots sina dåliga tankar om sig själv har bestämt sig för att gå.

”Ta på mig mig min neongula klänning och försöka bära mina volanger med stolthet. Men helvete att det ska vara så svårt att tycka om sig själv och skita i siffror på en våg.”

Annons

FOTO: Eero Hannukainen/TT/W. Jåma Naina Helen/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…