Camilla Läckberg lägger ner – kollegan avslöjar plötsliga beslutet för karriären

Camilla Läckberg

Författaren Camilla Läckberg har ständigt ett fullspäckat schema.
Nu avslöjar en kollega till henne däremot att en del av karriären läggs ner.
Läs varför här!
Camilla Läckberg om flytten från lyxvåningen
0:42

Efter reklamen: Camilla Läckberg om flytten från lyxvåningen

(0:42)

Slå på ljud

Däckardrottningen Camilla Läckberg, 47, slog igenom med Fjällbackaserien, tio deckarromaner som utspelar sig mitt i idyllen på västkusten. Bokserien har dessutom gjorts till en tv-serie bestående av tolv långfilmer – Fjällbackamorden.

Hon är även skaparen bakom den populära tv-serien Lyckoviken som bland annat Martin Stenmarck, 50, medverkar i.

Camilla Läckbergs medverkan i Svenska powerkvinnor

Utöver skrivandes syns Camilla ofta i tv och media. Hon har bland annat varit en av deltagarna i realityserien Svenska powerkvinnor som sändes på TV3 och Viaplay.

I realityserien fick tittarna möjlighet att följa Camilla och fyra andra profiler; Youtubern och programledaren Kristina ”Keyyo” Petrushina, 25, läkaren och hjärnforskaren Mouna ”Doktor Mouna” Esmaeilzadeh, 42, radioprofilen Laila Bagge, 49, och influencern Antonija Mandir, 26.

Förhoppningen med realityserien var att visa hur svenska starka powerkvinnor får ihop livspusslet med sina framgångsrika karriärer.

– Jag har ju inte visat så mycket av mitt och Simons nya hem Villa Lumos tidigare, men i det här programmet är dörrarna vidöppna! Så här privat har jag nog aldrig varit i tv, sade Camilla i ett pressmeddelande om sin medverkan inför starten.

Kort efter premiären hösten 2021 blev det klart att ytterligare en säsong skulle spelas in. Tidigare under 2022 släpptes den andra säsongen men vad sker egentligen nu? Är inspelningarna för ännu en säsong igång?

Lägger ner – programmet försvinner

När Hänt träffar Antonjia Mandir på pressträffen för Mullvaden berättar hon om beslutet för Svenska powerkvinnornas framtid.

– Som jag vet nu, så kommer det inte att bli någon mer säsong, men kanske i framtiden. Vilket jag verkligen hoppas. Programmet uppskattades både av tittarna och mig. Jag tyckte det var jättefint och kul. Men det ser ut som just nu... så nej, säger Antonija till Hänt.

Det låter alltså som att Camilla och de resterande powerkvinnorna lägger ner den biten av sina respektive karriärer.

Hänt har utan framgång sökt Camilla Läckberg för en kommentar.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN