Camilla Henemark: Så mycket fick jag av TV4 för Biggest loser VIP

Camilla Henemark berättar hur mycket pengar hon fick för Biggest loser VIP.
2017 tävlade sångerskan Camilla Henemark i TV4:s program Biggest loser VIP. Det blev dock ingen vinst för Camillas del. Nu avslöjar hon hur mycket pengar hon fick för sin medverkan i programmet.
Annons

2017 dök Camilla Henemark, 54, upp i TV4:s viktsåpa Biggest Loser VIP. Tillsammans med bland andra Anna Book, 46,  predikanten Runar Sögaard, 50, och kändisstylisten Jonas Hallberg, 46, kämpade Camilla med träning och kost för att gå ner i vikt och vinna tävlingen.

Annons

Det blev ingen förstaplats för Camilla Henemark. Istället blev det sångerskan Anna Book som tog hem segern.

I podcasten Radio Redgert berättar Camilla att hon under en tid isolerat sig och lidit av en depression, något som börjar bli bättre.

Annons

– Jag har gått ner mig i min depression och inte lämnat hemmet sedan i höstas. Så jag har krupit in i min grotta. Jag har försökt att vara kreativ och skriva, jag har försökt att göra någonting, till och med musik för en gångs skull, säger Camilla Henemark i podden.

Hon berättar också att hon på senaste tiden känt ett behov att ta sig ut och träffa människor samt att hon börjat träna.

– Den här måndagen är lite i planeringen i hur mitt år ska bli. Det börjar nu, på något sätt. Jag pratar inte Beach 2019 här, och ingen Biggest loser heller för den delen. Men det handlar lite om hälsa, eller mycket om hälsa. Jag ska bli hälsosam och träna, något jag hatar att göra, säger Camilla Henemark.

Camilla Henemark avslöjar sin ansträngda ekonomi

Hon berättar också att ekonomin för tillfället är ansträngd varpå hon får frågan om hur mycket pengar hon för tillfället har på sitt bankkort.

Annons

– Kanske fem, sex tusen. Och det är allt jag äger och har, säger Camilla Henemark.

2017, då Camilla var med i både Farmen och Biggest loser VIP, var dock ett ganska bra år för hennes ekonomi.

I podden får Camilla Henemark frågan om hur mycket hon tjänade på Biggest loser VIP.

– 200 någonting, 250. Anna Book och de här fick säkert mer, och Runar. Jag är dålig på att ta betalt, säger Camilla Henemark.

Hon fortsätter:

Annons

– Men det är ju inte bara att du är där i fyra, fem veckor, utan det kräver ju förberedelser. Sen säger jag ju nej till tusen andra jobb och du kan heller inte koppla dig till någon annan produktion direkt i samband med det här. Så jag tycker inte att det är något vidare betalt.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Magnus Sandberg/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…