Camillas pik till Christer – 1 år efter valet i Ensam mamma söker

Ensam mamma söker-Camillas pik till Christer Mortensen – 1 år efter dumpningen
Det har gått ett år sedan Camilla Backman gjorde sitt slutval i TV3:s realityserie Ensam mamma söker. I slutändan blev det Christer Mortensen som blev bortvald – vilket Camilla nu uppmärksammar i ett inlägg på Instagram.
Annons

Det var förra sommaren som Camilla Backman, 32, och letade efter kärleken i TV3:s realityserie Ensam mamma söker. I det sista avsnittet stod valet mellan Christer Mortensen och Markus Rotstam och trots viss tveksamhet bestämde hon sig till slut för 24-årige Markus.

Annons

Strax efter att Ensam mamma söker slutat sändas på tv avslöjade Camilla att hon och Markus träffades ett par gånger efter inspelningarna men att relationen stannade vid vänskap.

Trots att det inte blev någon romantisk kärlek med någon av killarna från programmet verkar det som att Camilla står dem väldigt nära fortfarande. Nyligen publicerade TV3-mamman en bild på henne tillsammans med Christer.

“Ett år sedan han fick nobben.. Han verkar ha klarat sig rätt bra ändå!”, skriver Camilla Backman till bilden där båda två ler in i kameran.

Annons

En av Camillas andra killar från Ensam mamma söker har kommenterat på bilden.

”Sjukt att det var ett år sedan vi umgicks senast! Saknar det och saknar er!”, skriver Robert Jansson, 33.

När Robert också frågar var de befinner sig, svarar Christer att de är i Västerås, där Camilla bor, och att de snart ska träffa ännu en kille som medverkade i programmet, nämligen Mathias Gustavsson, 30, som sökte till att få träffa den andra tv-mamman, Theodora Larsson, 31.

”Var i Västerås och käkade lunch. På väg hem.. Skall ut med båten tillsammans med Mathias”, skriver Christer i kommentarsfältet till Camillas bild.

”Tillsammans med den bästa”

Det var efter att sista avsnittet av Ensam mamma söker hade sänts i mars som Camilla avslöjade att hon att träffat någon ny efter att en följare frågat henne om det på Instagram.

Annons

Ensam mamma söker-profilen har ännu inte avslöjat vem hennes pojkvän är och är väldigt förtegen om mannen hon verkar ha dejtat sedan i våras. Men under en frågestund på Instagram i slutet av juni berättar hon i alla fall att relationen är på rätt väg.

”Hur går det med din nya du träffar?”, har en följare frågat.

”Han är inte så jätteny… men det går fint! Han är en riktigt stjärna!”, skriver Camilla Backman.

I en kommentar till den nytagna bilden med henne och Christer, bekräftar Camilla att hon fortfarande har en pojkvän när en följare påpekar att hon och Christer nog skulle blivit ett grymt trots allt.

”Haha, jag har ju pojkvän men visst, grymma vänner är vi iaf”, svarar Camilla.

Och det finns fler följare som hade hoppats på romantisk kärlek mellan Ensam mamma söker-profilerna.

”Åh hoppades du menade att det var ni två nu. Men att ni där så bra vänner gör mig varm i hjärtat! Ni är helt fantastiska!”, skriver en följare.

Härligt. Tror dock fortfarande att ni hade blivit en grymt par”, skriver en annan.

Annons

På den frågan är det Christer som svarar och ger en hint om en okända pojkvännen.

”Tro mig… Hon är tillsammans med den bästa”, skriver Christer Mortensen.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…