Camillas avslöjande om nya kärleken efter Ensam mamma söker

Camilla Backman avslöjar att hon har träffat någon ny efter Ensam mamma söker.
I TV3:s Ensam mamma söker valde Camilla Backman att satsa på Markus Rotstam. Men nu avslöjar hon att det inte är han, utan en annan speciell person hon har i sitt liv.
Annons

Camilla Backman, 31, var en av singelmammorna som sökte kärleken i Ensam mamma söker på TV3 i år. I det sista avsnittet stod det mellan två killar – Christer Mortensen och Markus Rotstam, 24.

Till sist valde Camilla Backman att välja bort Christer och istället satsa på relationen med Markus, trots att hon tvivlade på om han skulle kunna lämna det liv han levde innan inspelningen. Ett liv fyllt av festande.

– Jag är lite fundersam på hur du ska kunna ändra ditt liv. Men jag skulle vilja fortsätta träffa dig i alla fall, sa Camilla till Markus i programmet.

Annons

På Instagram story berättar Camilla Backman att hon och Markus Rotstam träffades ett tag efter inspelningarna, men att deras relation stannade vid vänskap. Hon bekräftar att de inte är ett par idag, men att hon har kontakt med både Markus och Christer med jämna mellanrum.

Annons

”Det var väl inte direkt så att kärleken tog slut, snarare att kärleken inte riktigt kom ordentligt”, skriver Camilla som svar på vad som hände mellan henne och Markus.

Hon fortsätter beskriva hur hon känner:

”Tror varken jag eller Markus har varit kära, men vi tyckte om varandra och hoppades på att det skulle bli kärlek”.

Camillas ord om nya kärleken

Camilla förklarar att hon inte ångrar valet att satsa på Markus idag, men att de båda kände att det ”blev lite pressat och påtvingat”.

Men trots att det inte blev några kärlekskänslor i Ensam mamma söker gav Camilla inte upp på kärleken. I en frågestund på Instagram avslöjar hon att hon numera har en ny speciell person i sitt liv.

”Har du träffat någon annan?”, frågar en nyfiken följare.

Annons

”Ja, det finns någon!”, svarar Camilla Backman.

FOTO: TV3/Eva Edsjö, TV3

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…