LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Calle Sterners ord om Kristin Kaspersens utseende: ”Erfarenhet”

13 feb, 2022 
CALLE STERNER, KRISTIN KASPERSEN
Kristin Kaspersen och Calle Sterner dansade ihop i Let's dance 2019 och vann hela tävlingen. Sedan dess har de fortsatt vara goda vänner, men nu är det en viss detalj som gör att Calle ryter ifrån mot Kristin.
Annons
Calle Sterner om relationen till Filip LamprechtBrand logo
Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht

Det är snart tre år sedan som Kristin Kaspersen, 52, och proffsdansaren Calle Sterner, 32, charmade svenska folket med sin fantastiska dans och kemi i tv-programmet Let's dance på TV4.

De berörde tittarna så pass mycket varje vecka så att de till slut stod i final och kammade hem hela kalaset!

Calle har lång erfarenhet inom dans och det var inte första gången han ställde upp i Let's dance när han vann med Kristin år 2019. Men han vann faktiskt inte bara den åtråvärda glasskon, Calle fick även en ny vän för livet.

Relationen idag mellan Calle Sterner och Kristin Kaspersen

Att Calle och Kristin kom bra överens är ingen hemlighet, deras kemi gick rakt genom tv-rutan.

Annons

Året efter Calle vann med Kristin så ställde han återigen upp i programmet och dansade då med skådespelerskan Sussie Eriksson, 58. Det blev ingen vinst den gången, men en riktigt välförtjänt andra plats! I säsongen förra året, alltså 2021, lös han dock med sin frånvaro.

Efter Let's dance så fortsatte Kristin och Calle att umgås, även på det privata planet. De gick på röda mattan ihop och har även tränat andra sporter, bland annat skidåkning.

KRISTIN KASPERSEN, CALLE STERNER
Kristin och Calle var gladare än någonsin när de vann Let's dance!

Calle Sterner ryter ifrån mot Kristin Kaspersen efter händelsen

Sedan en tid tillbaka driver Kristin podden Nyfiken på där hon träffar intressanta personer som hon är nyfiken på och vill veta mer om. I det senaste avsnittet är det ingen mindre än Camilla Läckberg, 47, som gästar henne och duon kom ganska snabbt in på djupa ämnen och intressanta diskussioner.

Annons

Det var efter att Camilla berättade att hon gillar sitt utseende, trots att hon blir äldre, som Kristin kommer på en gång när hon blev tillrättavisad av sin forne danspartner Calle Sterner.

– Calle Sterner, som jag dansade med i Let's dance, vi var på ett träningsläger för Vasaloppet och så var vi och åkte lite skidor i backen innan. Och så skulle jag ta en bild på oss två så började jag skratta, säger Kristin i podden och förklarar vidare:

– Han bara "vad skrattar du åt?". Nej men alltså jag glömmer ju bort att jag har så här mycket rynkor. Han bara "men vet du vad Kristin, det osar ju erfarenhet".

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT, Karin Törnblom/TT

Annons