Calle Sterners okända karriär efter Let's dance

Calle Sterner

Let's Dance profilen Calle Sterner visar nu upp sin okända karriär.
Utanför rampljuset lever han ett helt annat liv.
”Att jag fick viga er”, skriver Calle på Instagram.
TV4:s beslut – stoppade Calle Sterner och Kristin Kaspersens återförening
0:43

Efter reklamen: TV4:s beslut – stoppade Calle Sterner och Kristin Kaspersens återförening

(0:43)

Slå på ljud

Dansaren Calle Sterner, 27, är känd från sin medverkan i det folkkära tv-program Let's dance. Men utanför tv-rutan lever Calle ett helt annat liv.

Vann Let's dance med Kristin Kaspersen

Let's dance dansare har medverkat i tv-programmet i hela åtta säsonger och vann dessutom tävlingen med en av Sveriges mest folkkära tv-profiler Kristin Kaspersen år 2019.

Dansparet är nära vänner än idag och för Hänt berättade Kristin om hennes tid i programmet tillsammans med Calle.

– När jag dansade i Let's dance med Calle Sterner så sa han till mig vid ett visst tillfälle, när jag körde och blev arg och sur på mig själv, att ”vi gör det här tillsammans Kristin, du behöver inte göra det här själv”.

Hon fortsätter och berättar

– Och så förklarade han dansen att ”man följer varandra, man lyssnar in varandra och när du dansar ut själv då står jag stolt bakom dig och tittar på dig när du dansar och står här när du kommer tillbaka”. Jag tyckte det var en sån fin symbolik.

Livet utanför rampljuset

Tittarna känner främst Calle från dansgolvet men utanför Let's dance har han en helt annan karriär något som gjorde att dansaren valde bort programmet i år.
– Vi bygger bolag entreprenörsmässigt och jag har avslutat mina studier på KTH, så nu jobbar jag på kontor också kombinerat med lite dans, berättade han tidigare för Hänt.

Men nu visar det sig att Calle har flera dolda talanger.

Calles okända karriär som vigselförrättare

I ett inlägg på Instagram delar Calle med sig om sin lycka att just han fick viga ett par. Han arbetar alltså som vigselförrättare utanför sin danskarriär.

Wow! Tidigt i somras fick jag äran att fira mina vänners kärlek. Att jag fick viga er kommer jag minnas hela livet, ni är fantastiska och inget är mer självklart än ni två. Skål till er!!!! Madeleine de Sa Gustafsson och Alexander Balicevac. Och tack för en oförglömlig bröllopshelg! KÄRLEK!”, skriver Calle på Instagram.

Även om Calle till viss del lagt dansskorna på hyllan har han inte slutat helt. I år syntes han i artisten Isak Danielsons nya musikvideo, och han har inte stängt dörren för en fortsättning i Let's dance.
– Vi får se vad som händer i framtiden. Man vet aldrig, men det återstår att se, har han sagt till Hänt.

Därför hoppade Calle Sterner av Let’s dance – nu bryter han tystnaden

Se klippet här!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN