Calle Schulman: Jag vill få fram muskler som siktar mot könet

Calle Schulman: Jag vill få fram muskler som siktar mot könet

Träningen har blivit Calles Schulmans stora passion efter skilsmässan med Anitha Schulman. I den nystartade podcasten "Schulman & Gårdinger" avslöjar han sina planer för superkroppen.

I slutet av 2016 gick Calle Schulman, 36, och Anitha Schulman, 38, ut på sina sociala medier och meddelade att det skulle separera efter tre år som gifta.

“Jag och Anitha har gemensamt lugnt och stilla bestämt oss för att separera. Det sker helt utan dramatik“, skrev Calle då på bilden på Instagram.

I det första avsnittet av Calles podcast, “Schulman & Gårdinger”, talar han ut om sina känslor efter skilsmässan.

– Jag har sagt upp mig och ska starta nytt. Allting i mitt liv är ju under revolution. Jag har fått nya ögon känns det som, jag är väldigt öppen för nya intryck och nya människor. Jag kan också se det vackra i mycket som jag inte sett förut, säger han.

LÄS OCKSÅ: Anitha Schulmans hälsning till Calle efter skilsmässan

Träningen är någonting som fått en stor plats i hans nya liv och han lägger väldigt stort fokus på det.

– Jag skiljde mig i december, och sen har jag börjat träna något alldeles oerhört för att få fram de där speciella musklerna som siktar mot könet. Du vet det där v:et, säger han till Pontus Gårdinger i podcasten.

Den blivande ex-frun Anitha har även hon lagt fokus på träningen. I tisdags publicerade Anitha en bild på sig själv med texten: “Bästa dieten jag provat. Skilsmässa.”

img_6049

LÄS OCKSÅ: Efter separationen – Anitha Schulman om namnbytet

Foto: IBL, Stella

FRÅN FÖRSTASIDAN