TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Calle Schulman: Jag har inte träffat kvinnan i mitt liv

16 mar, 2017 
Malin Ljung
Calle Schulman har hittat en ny kärlek i 29-åriga Sandhra efter skilsmässan från Anitha Schulman. Men han vill inte gå så långt som att säga att det är rätt: "Jag säger inte att jag har hittat mitt livs kärlek", säger han i Livshjulet.
Annons

Calle Schulman, 37, har gått vidare i kärlekslivet. Häromdagen avslöjades det att han träffat kärleken Sandhra Johnsson, 29.

– Ja, vi träffas, sa han då till Expressen.

Nu berättar han i nya avsnittet av podcasten Livshjulet hur han och Sandhra hittade varandra. Och det var inte via någon av dejtingapparna som han under singelperioden ändå gett en chans.

– Hade du henne i din telefonboken?, frågar Anna Hedenstam.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ja, stammar Calle fram.

Calle Schulman och exfrun Anitha, 39, bestämde sig för att gå skilda vägar i november, men han säger att separationen inte känns ny på grund av att de under sina sista månader tillsammans gick i parterapi. Det var en längre process än bara “vi skiljer oss”.

Calle var tidigare gift med Anitha Schulman. Nu har de båda gått vidare och börjat dejta.

Och även om han nu träffat Sandhra så kastar han sig inte huvudlöst rakt in i en ny relation.

– Jag har träffat någon, men sen vet jag inte vart det bär. Det har man lärt sig nu, jag är 37, att välja med omsorg och bli vald med omsorg, låt det ta sin tid.

Annons

Det är åtminstone så pass seriöst att han klassifieras som “inte tillgänglig” och har raderat dejtingssidorna. Men han försöker se på kärleksframtiden med en realistisk inställning, han vill inte förhasta sig.

– Jag säger inte att jag träffat min stora kärlek. Jag vet inte vart det tar vägen, jag vill hålla det hemligt och privat tills det sitter, säger han.

Nu är det förvisso bekräftat att de är tillsammans och tidigare i veckan publicerade han första kärleksbilden på dem tillsammans när de var på en lyxig kärlekstripp. Calle Schulman erkänner att han är lycklig och tillfreds med vad som är här och nu:

– Det känns väldigt bra, men jag ska inte jinxa det.

FOTO: Ibl, Instagram

 

Annons