LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Caitlyn Jenner ville ta sitt liv: "Jag har suttit i mitt hus med en pistol"

27 jul, 2015 
AvAnaïs González Cruz
Det är ett riktigt känslosamt avsnitt som tittarna bjuds på när realityserien "I am Cait" med Caitlyn Jenner har premiär.
Annons

I går var det äntligen premiär för den efterlängtade realityserien “I am Cait”, som följer Caitlyn Jenners, 65, resa som kvinna efter sitt könsbyte. Och det är ett riktigt starkt avsnitt som tittarna bjuds på.

Preview of groundbreaking new series I Am Cait
Caitlyn Jenner ville ta sitt liv när hon mådde som sämst. Foto: Stella Pictures.

I en exklusiv teaser som cirkulerat på nätet innan premiären avslöjas att Caitlyn Jenner övervägde att ta sitt liv när hon mådde som sämst.

– Jag har suttit i mitt hus med en pistol och sagt: “Nu avslutar vi det här, ingen mer smärta, inget mer lidande”. Den kampen är sann och jag har varit där, säger hon i programmet, enligt Mirror.

Preview of groundbreaking new series I Am Cait
I det första avsnittet av “I am Cait” talar Caitlyn Jenner ut om den svåra tiden. Foto: Stella Pictures

I premiäravsnittet visas också Caitlyn Jenners första möte med sin mamma, dottern Kylie Jenner samt systrarna Pam och Lisa efter transformationen från man till kvinna.

Annons

– Det kommer att bli så svårt för mig att tänka på dig som hon och säga Caitlyn när jag vill prata med dig eller få din uppmärksamhet, att säga “hej Caitlyn” i stället för “Hej Bruce”, säger Jenners mamma Esther i avsnittet.

Andra läser också: 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons